• 瀏覽: 2,529
  • 回覆: 2
引用:
原帖由 空中飛 於 2019-12-10 08:47 PM 發表
種賢言之如今局勢 差佬刀可能係賊啦
如果有警察混入暴徒當中, 就應該直接向暴徒開槍, 保護其他示威者同市民.

警察個個都受過訓練, 亦有槍, 真係去做壞事, 唔可以當係一般廢青咁比佢地玩下就算.

成班都係廢青, OK, 比佢地玩一鑊再拉無所謂.
當中有類似葉繼歡受過訓練又有槍既危險人物混入, 絕對唔可以留手, 留手就死得人多
但總係有D 戇鳩仔一邊話警察做暴徒, 一邊又反對重手
好運既, 佢地只係鳩up, 其實都係廢青
唔好運比佢地講中, 佢地一定墊屍底.

要警察輕手, 前提係暴徒都係廢物, 咁咪有留手既空間.
話暴徒入面有警察, 就等於要求重手對付暴徒.

何況, 直接開槍打死魔警, 就無可能呢邊拉果邊放啦. 點解班戇鳩仔咁既道理都唔識架?

引用:
原帖由 空中飛 於 2019-12-10 09:03 PM 發表

如今差佬仲大過特首
特首可以下令因為暴徒當中可能混入警察, 要求警隊直接用槍射擊有危險舉動既暴徒.
唔可以再當暴徒係廢青, 要當佢地係葉繼歡強子強呢類係大街亂咁開槍既大賊.
同時避免警警相護. 直接射殺就無得放.

點呀, 你唔敢應呀? 戇鳩仔.

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-12-11 09:18 PM 發表

如果政府係打輿論戰
咁你講嘅就完全唔同晒
好過搵藉口射死示威者
係食腦就唔係諗果啲
搵藉口射死暴徒既係你呢D 戇鳩仔.
話暴徒入面有危險人物, 等於叫警察一見面就用槍射佢地.

我一直認為暴徒都係廢青. 好似你呢款. 有少少腦都諗唔出理大送頭呢D 戇鳩到名留青史既革命方式.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]