• 瀏覽: 2,535
  • 回覆: 18
引用:
原帖由 wilsonkf 於 2019-12-10 09:08 PM 發表

特首可以下令因為暴徒當中可能混入警察, 要求警隊直接用槍射擊有危險舉動既暴徒.
唔可以再當暴徒係廢青, 要當佢地係葉繼歡強子強呢類係大街亂咁開槍既大賊.
同時避免警警相護. 直接射殺就無得放.

點呀, 你唔敢應呀? 戇鳩仔. ...
當年如果警方唔係早一步開槍打中葉繼歡,俾佢掹到枝AK出黎,就真係死得人多

所以警方加油,遇到恐怖分子第一時間擊斃!

引用:
原帖由 空中飛 於 2019-12-10 09:03 PM 發表

如今差佬仲大過特首
係暴徒臭曱甴仲大過特首,一於全部格殺勿論,之後驗屍自然知道是不是警察假扮

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2019-12-10 08:53 PM 發表

如果有警察混入暴徒當中, 就應該直接向暴徒開槍, 保護其他示威者同市民.

警察個個都受過訓練, 亦有槍, 真係去做壞事, 唔可以當係一般廢青咁比佢地玩下就算.

成班都係廢青, OK, 比佢地玩一鑊再拉無所謂.
當中有類似葉繼歡受過訓練又有槍既危險人物混入, 絕對唔可以留手, 留手就死得人多
但總係有D 戇鳩仔一邊話警察做暴徒, 一邊又反對重手
好運既, 佢地只係鳩up, 其實 ...
如果政府係打輿論戰
咁你講嘅就完全唔同晒
好過搵藉口射死示威者
係食腦就唔係諗果啲

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-12-11 09:18 PM 發表

如果政府係打輿論戰
咁你講嘅就完全唔同晒
好過搵藉口射死示威者
係食腦就唔係諗果啲
搵藉口射死暴徒既係你呢D 戇鳩仔.
話暴徒入面有危險人物, 等於叫警察一見面就用槍射佢地.

我一直認為暴徒都係廢青. 好似你呢款. 有少少腦都諗唔出理大送頭呢D 戇鳩到名留青史既革命方式.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]