• 瀏覽: 38,451
  • 回覆: 216
+2
亞爺好野👍

美國狗寄生蟲抵死啦,所有科技根本都係靠亞洲人去發展,中國同你班垃圾死鬼反枱你仲唔冚家鏟?仲未同你班狗計幾時還返加州比中國呀?霸L住中國矽谷同灣區以及大量華人資源偷取中國科技嘅美賊一定要死!

引用:
原帖由 機會嚟喇飛雲 於 2019-12-10 08:34 PM 發表

唔會,見親大陸人嚟香港既都用蘋果
事實係好難面對嘅

初一,十五啫

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2019-12-10 06:13 PM 發表
Good 唔使日日話簽唔簽,攪到肥普思覺失調😎
侵侵正一垃圾總統,講野日日唔同

引用:
原帖由 banjo. 於 2019-12-10 06:38 PM 發表
老共擺到明, 係要同老美反枱.
做細佬嘅金仔都反枱,習哥又點會唔反?

引用:
原帖由 banjo. 於 2019-12-10 06:38 PM 發表
沒有吧
今次都只係對等反擊

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2019-12-10 06:44 PM 發表
反枱咪反枱囉,理鳩你老美點做,預咗傾唔掂啦,互相制裁是意料中事
禁運啦!

引用:
唔止。由B胎開始,漸覺中國有好多野未放出黎。係一步一步放。

不過金仔一個行為就令侵侵鳩縮

明日黃瓜VS當頭起! 反不反枱都一定繼續攪中國,為何不走自己路而要向畜生投降?  

我最想知道浸浸慕後兩個人的人格類型,在網上好難找到,一個是佢個女依曼卡,一個是佢女婿庫什納,之前在網上找到一些資料話依曼卡好似浸浸前妻,受佢影響好深,好似話佢前妻是個慈善家⋯⋯

而浸浸的人格類型,在網上到處可以找到!

嘩!果次在電視上見到浸浸同習大大開會時依曼卡個樣好緊張!坐到腰板硬硬!我估佢和佢老公都頗有影響力!

就算一部份科技產品倒退三幾年,這並非不可接受,
但尾國一旦同中國反面,中國+俄羅斯+伊朗+北朝鮮+土耳其+利亞

歐盟又唔一定做跟尾狗,老尾真是贏硬?

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2019-12-10 06:44 PM 發表
反枱咪反枱囉,理鳩你老美點做,預咗傾唔掂啦,互相制裁是意料中事
米就係係。染普講明唔會簽公平的協議·要對尾國有利先會簽。
佢都on9

pls just do it. 即刻反唔該,美國佬多數on99

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]