• 瀏覽: 49,779
  • 回覆: 300
+14
專做自由行生意,香港人根本唔會入去

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-12-10 10:16 AM 發表

大陸OEM大把,我前公司响歐洲入口一大桶原材靚料運去大陸加工,再運返香港賣,但個量要好大,成本低到你吾相信,以毫子為單位。

我朋友深圳廠家,專做韓國水,系韓國廠直接問佢攞貨,運去韓國包裝加工。料系靚,但真系冇邊隻面膜品牌系响韓國本地做。而香港及國內代購,偏偏就要賣埋一大堆扮韓國生產既中國貨。

至於彩××既沐浴露,我屋企人買返嚟,我用過。我自己系買手,覺得佢既自己制 ...
但個重點係佢話係佢自己溝, 即係由一個零知識既人去決定個product成份

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2019-12-10 08:29 AM 發表
原來賣垃圾!!
垃圾公司梗係賣垃圾架啦 😆

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-12-10 10:18 AM 發表

好僱主,工人姐姐都有護膚品用
彩豐行果d野不能稱之為護膚品啦

引用:
原帖由 C09088 於 2019-12-10 08:28 AM 發表
近期講既黃色經濟圈,正正就係呢班人積極分化香港人,大家要齊心趕絕呢班人,趕絕黃色經濟圈,香港人唔要香港變成台灣,唔要變成台灣人咁不分對錯,只分顏色既墜落社會。 ...
黃實黃賊嘅所謂經濟圈全部都係底擋次嘅野,記憶中真係冇印象幫趁過,班垃圾投機,唔係真心投黃,成班白痴。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-12-10 10:31 AM 發表
好耐無睇過TVB
其實佢仲有乜野廣告?
佢咪喺自己門口不停播黃森美代言廣告囉,如果喺TBB播,都唔知賣乜

引用:
原帖由 Gisselle 於 2019-12-10 10:31 AM 發表

但個重點係佢話係佢自己溝, 即係由一個零知識既人去決定個product成份
我懷疑佢老作

引用:
原帖由 Gisselle 於 2019-12-10 10:35 AM 發表
彩豐行果d野不能稱之為護膚品啦
爛膚品

用左佢地既蔗糖沐浴露好多年,原來黃底,以後唔買。

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2019-12-10 10:31 AM 發表
專做自由行生意,香港人根本唔會入去
真系有香港人買,仲系後生女。

32歲,得想嫁

即刻去幫襯吓先,支持

呢間巧似巧多港女買

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]