• 瀏覽: 3,006
  • 回覆: 40
甘咪要準備多D綜援金啦 來緊大把人失業 本多已經好多人申請綜援 再加埋個150個
睇政府富房有幾多錢派

我有個朋友親戚 5x歲假結婚落來香港 叫解決人口老化問題?

而家經濟咁差樓主 點解唔問下曱甴?
本來都好好地嗰喎!

甴曱破壞力1日比得上一年150人你又唔講?

經濟已經俾大陸搞死左?
咩料 傻L左?

引用:
原帖由 _👻_ 於 2019-12-9 10:17 PM 發表
甘咪要準備多D綜援金啦 來緊大把人失業 本多已經好多人申請綜援 再加埋個150個
睇政府富房有幾多錢派
近日香港失業人數突增,經濟由贏轉虧,唔係因為每日150單程證,而係因為近來香港暴亂情況令香港人唔敢晚上消費,國內國內人唔敢嚟香。

150人落黎有效減緩香港人囗老化,移民回流者一經犯事應即遞解回原籍國家可減人囗老化壓力.

引用:
原帖由 _👻_ 於 2019-12-9 10:17 PM 發表
睇政府富房有幾多錢派
成日係度誤導人, 並已答左幾百次, 同一條問題問完又問
1) 每年5萬幾香港人結婚, 超過1/3是中港婚姻
2) 破獲假結婚集團,參與者絕大部份係80, 90後香港人
3) 香港有法律界為新移民打官司
4) 有社福界為新移民食盡福利
5) 有壓力團體為新移民吶喊助威
6) 有良心傳媒不停報導新移民慘況, 搏取同情
.........以上種種, 即是香港人自己打開大門邀請新移民入來食入來住, 唔來就笨實.....
香港人自己唔反省, 去怨大陸? 你有冇搞錯?

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-12-10 09:14 AM 發表

近日香港失業人數突增,經濟由贏轉虧,唔係因為每日150單程證,而係因為近來香港暴亂情況令香港人唔敢晚上消費,國內國內人唔敢嚟香。
愛國人士 你知唔知祖國制裁緊香港 限制國內人民來港旅遊?

提示: 違規內容已被屏蔽

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-12-10 11:27 AM 發表

黑衣畜,假結婚來香港的比本土香港人更加勤力。黑衣畜除了搞破壞,仲識咩生產。正畜生。

仲有講到假結婚,大把香港人假結婚去了美國啦。用下腦啦。

今次黑衣畜運動,那些新移民比本土黑衣畜走得更加前。吾L好詆毀你黑衣畜的手足啦。 ...
假結婚去美國 人地美國唔收你呢D五毛畜 但香港冇權唔收你班五毛畜 被中共逼住收先慘

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]