• 瀏覽: 27,116
  • 回覆: 267
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 男E 於 2019-12-9 02:27 PM 發表
馬鞍山恆信街今晨有警車被人刑毀,一名青年被捕。

案發在今晨約7時15分,警方指一名20歲姓尹男子,手持一把約55厘米的木刀,扑爆停泊在上址的警車車窗,警員目睹即上前將青年制服,以刑事毀壞被捕,案件交由沙田警區刑事調查隊跟進。

...
梗係要話自己夢遊同人用木刀打緊比賽啦夢遊殺人都試過打甩,夢遊刑毀都應該得掛

原來香港專出產on 9仔曱甴,唔怪得香港無前途,比美國台灣當儍仔玩。

係吾理想,但係要眫整件事

硬膠仔

引用:
原帖由 BBQ_GUTS 於 2019-12-9 02:42 PM 發表
又一個冇腦儍仔衰咗
呢個同上次係防暴警察面前用汽油彈掟警車果隻曱甴一樣咁on9

又一大堆議員幫佢寫求情信嫁啦

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-12-9 02:34 PM 發表
目擊者見到有人假扮示烕者 
咁就要判重啲

腦殘唔識諗嘢

引用:
原帖由 男E 於 9-12-2019 02:27 PM 發表
馬鞍山恆信街今晨有警車被人刑毀,一名青年被捕。

案發在今晨約7時15分,警方指一名20歲姓尹男子,手持一把約55厘米的木刀,扑爆停泊在上址的警車車窗,警員目睹即上前將青年制服,以刑事毀壞被捕,案件交由沙田警區刑事調查隊跟進。

...
人生已更精彩了!👍😂

引用:
原帖由 BBQ_GUTS 於 2019-12-9 02:42 PM 發表
又一個冇腦儍仔衰咗

附件

20190830_3c72b100e48698f7ec85wqG0CHLr36fQ.jpg(45.49 KB)

引用:
原帖由 x747x 於 2019-12-9 02:39 PM 發表

仲有智商比常人低
我高度懷疑你曲線話緊新當選嘅「高貴地區已完」

岑子杰又係會話係有人扮示威者破壞~

引用:
原帖由 股水西流 於 2019-12-9 03:16 PM 發表

廢青成日扮黑警
因為考唔到.......所以咪扮lor
入職都差不多2雞, 對曱甴好吸引..........

引用:
原帖由 tikk 於 2019-12-9 02:33 PM 發表
自閉症過度活躍症單親家庭品學兼優為理念100小時社會服務令
今次呢個求情理由可能係話佢弱智

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]