• 瀏覽: 27,128
  • 回覆: 267
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 男E 於 2019-12-9 02:27 PM 發表
馬鞍山恆信街今晨有警車被人刑毀,一名青年被捕。

案發在今晨約7時15分,警方指一名20歲姓尹男子,手持一把約55厘米的木刀,扑爆停泊在上址的警車車窗,警員目睹即上前將青年制服,以刑事毀壞被捕,案件交由沙田警區刑事調查隊跟進。

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20191209/_2019120912505535602.jpg
...
擺定係度等人扑,睇吓邊隻曱甴蠢啲啫

引用:
原帖由 chingty 於 2019-12-9 02:43 PM 發表
暴徒話係警察扮架
咁就應該重判

引用:
原帖由 buddy-wah 於 2019-12-9 02:34 PM 發表
最緊要追修理費。
exactly

呢D咪叫陸雲庭睇相囉

判有罪,留案底,出嚟行,必須還!

引用:
原帖由 清晨純情的賤嘴 於 2019-12-9 02:36 PM 發表
呢期警方策略不錯,先埋伏,有人犯事就出黎拉
係新一哥好嘢!👍

抵死

引用:
原帖由 男E 於 2019-12-9 02:27 PM 發表
馬鞍山恆信街今晨有警車被人刑毀,一名青年被捕。

案發在今晨約7時15分,警方指一名20歲姓尹男子,手持一把約55厘米的木刀,扑爆停泊在上址的警車車窗,警員目睹即上前將青年制服,以刑事毀壞被捕,案件交由沙田警區刑事調查隊跟進。

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20191209/_2019120912505535602.jpg
...
乃念有悔意,而且初犯......當庭釋放???? 😮

90%強姦犯都係初犯,個個有悔意....

扮型呀

唔會咁L蠢自己認L哂嘛木刀即係有預謀啦

引用:
原帖由 tikk 於 2019-12-9 02:33 PM 發表
自閉症過度活躍症單親家庭品學兼優為理念100小時社會服務令
自閉+活躍=智障低能

唔好睇小呢啲後生仔,分分鐘下屆畀佢選到區議員😓

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-12-9 02:34 PM 發表
目擊者見到有人假扮示烕者  
目擊者一定係毒果記者

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]