• 瀏覽: 10,058
  • 回覆: 234
+12
引用:
原帖由 ntworks 於 2019-12-9 12:12 PM 發表

如果你哋唔係蒙住面示威,不論係真示威者或扮示威者都唔敢咁做。
為咗證明你哋係清白,請你哋支持禁蒙面法。
超認同,既然班曱甴咁唔想人地扮佢地,成班曱甴唔好蒙面嘛得囉?蒙乜春?

係呢D曱甴畜牲先有咁嘅想法!人係唔會咁諗嘢,呢D就係人同畜牲嘅分別!

引用:
原帖由 川普愛金正恩 於 2019/12/9 12:39 PM 發表

https://youtu.be/sEEEXfNPNA4
你地呢啲文宣我睇大把啦!我Facebook 有隻耶L曱甴舊同學日日貼呢啲文宣,真係冇腦到呢!我識聽其言觀其行,你地曱甴乜行為心照啦!有人9吹高永文掟汽油彈都唔會有人信啦!人地行為一向正直嘛!

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-12-9 12:06 PM 發表
目擊高院縱火經過的李小姐表示,事發約6時左右,她正向金鐘道方向遊行,突聽見背後高院平台發出巨響,轉身見到兩名黑衣人合共擲了10多枚汽油彈,整個過程約兩分鐘。當時附近有人疑似把風,由於一般示威者不會出現在該位置,質疑有人扮示威者生事。

https://appledaily-hk-appledaily ... izer/-XLBBnnXGe7aDq ...
又係毒果??

引用:
原帖由 川普愛金正恩 於 2019-12-9 12:46 PM 發表

我話你放火得唔得呀,凡事要有証據
證據? 你地屈警察又用咩證據呀? 有無法庭確認你地所謂既證據係真?

到底,是示威者縱火?
還是有人「扮」示威者去縱火?
或是有人「扮」警察去扮示威者縱火?
定是示威者縱火之後「扮」目擊者,說懷疑有人「扮」示威者去縱火呢?

大千世界,誰在騙誰呢?

引用:
原帖由 川普愛金正恩 於 2019-12-9 12:49 PM 發表

想知真相,請大家去Google下(黑警扮示威者)!
示威者扮警察再破壞就認咗佢啦,賤格。

攞明有心人扮示威者搞事啦,都唔係第一次

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]