• 瀏覽: 56,039
  • 回覆: 674
  • 追帖: 6
+57
引用:
原帖由 殘廁花花手袋 於 2019-12-10 12:19 PM 發表

深仇大恨咩,開槍咁仆街。抵死全家。😡
警員扮的  佢地自己打自己 你洗乜理佢生死姐😙(點看前幾日英國警方點擊斃英國市民果單野呢)😌

引用:
原帖由 一休門生 於 2019-12-10 12:23 PM 發表

警員扮的  佢地自己打自己 你洗乜理佢生死姐😙(點看前幾日英國警方點擊斃英國市民果單野呢)😌
https://youtu.be/90dJn6wGEnk

引用:
原帖由 dino0629 於 2019-12-9 12:43 AM 發表
【新增影片、律政司、郭榮鏗回應】民陣今日發起「國際人權日遊行」,遊行隊伍隊頭在約4時半到遮打道,但遊行隊伍隊尾仍在行進。在晚上約6時05分,有市民拍到有黑衣人在金鐘高等法院平台門口外投擲汽油彈,片段可見門口一度火光熊熊,但並未見有人因此燒傷。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20191208/720pix/1575805586 ...
商業糾紛。無錢發惡。
#1唔好再上心啦•8 分鐘前
法援所限要換律師 被告嘆612不支援 基金:無法獲心儀代表 非安全網「穿窿」

附件

374d6d75b2e8ff4ac478e312a93b00ff.jpg(84.79 KB)

374d59cdbd75bafda61d636063d58d16.jpg(96.55 KB)

374d4d580b2380914d01b62d5ab2f8bf.jpg(103.37 KB)

以曱甴一貫思維:警察扮既,警察扮既

引用:
原帖由 色情變態佬 於 2019-12-9 01:35 AM 發表
比D新意..
有人扮? 如果嫁禍咁應該突襲快閃wor.
毒果有預知能力..係門口等?比你影到..
比你毒果狗仔跟到影到..即係一早知啦..咁仲唔比人圍私了咩. ...
x1000

引用:
原帖由 woody666 於 2019-12-10 11:40 AM 發表

除咗師兄你講嗰兩個仆街, 豬閪廼同林三白眼都極有可能.
豬閪滴同三白眼呢兩條仆街都比較鍾意叫人衝自己鬆

暴徒扮示威者!

80幻示威者都係有人假冒

引用:
原帖由 faip 於 2019-12-9 06:30 AM 發表

睇個身型都知係學生啦,咁撚瘦, 又想屈警察
周同學來放啦,同款波靴。

附件

_2019110913172673525.jpg(44.57 KB)

1573294510_IA-1280w.jpg(53.04 KB)

mfile_1490724_1_L_20191108104319.jpg(92.84 KB)

最鼓吹暴力既媒體話抗暴26周,真系幾詼諧

唔洗扮示威者, 都知係暴徙啦!
信毒果哂氣!

楊岸Q及郭榮亨假扮暴徒放火Fact checked!

曱甴一貫作風!敢做唔敢認

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]