• 瀏覽: 55,940
  • 回覆: 674
  • 追帖: 6
+57
做完衰野就卸膊話別人假扮, 連少少承認責任的勇氣也沒有, 班人渣暴徒烏蠅曱甴真係又廢又弱又低能...

既然係有人扮, 下次警察打柒打爆黑衣人渣就應該拍手支持同協助吧... 因為黑衣曱甴肯定是假扮的...

引用:
原帖由 (ツ) 於 2019-12-9 01:39 AM 發表
就算係扮你,都係因為你做過
呢句精警

引用:
原帖由 Active318 於 2019-12-9 01:52 AM 發表

IS 恐怖組織都夠膽承認責任, 呢班垃圾連曱甴不如
人渣暴徒烏蠅曱甴是低等害蟲, 怎會有承認責任的能力... 牠們最叻就是話人假扮牠們啊...

引用:
原帖由 matterman 於 2019-12-9 01:25 AM 發表
掟完又唔敢認,掟嚟托柒咩!
曱甴一貫作風!敢做唔敢認,渣滓!曱甴必做乞兒兼死全家!

引用:
原帖由 具陽哥 於 2019-12-9 12:57 AM 發表
喬裝可恥
曱甴扮人

引用:
原帖由 dino0629 於 2019-12-9 12:43 AM 發表
【新增影片、律政司、郭榮鏗回應】民陣今日發起「國際人權日遊行」,遊行隊伍隊頭在約4時半到遮打道,但遊行隊伍隊尾仍在行進。在晚上約6時05分,有市民拍到有黑衣人在金鐘高等法院平台門口外投擲汽油彈,片段可見門口一度火光熊熊,但並未見有人因此燒傷。...

https://static.appledaily.hk/ima ... 8/720pix/1575805586 ...
所以暴徒咪更加要應該要支持反蒙面法啦!

咁大家有面有樣睇,唔洗話比人扮暴徒囉

你地示威者咁Q多人,點解唔捉住個"扮" 示威者獅鳥???

又想屈警?下次有人犯法 直接捉住佢 交俾警察 OR私了佢地囉
你班傻西最撚興ga la
敢做唔柒敢認 衰過狗

蘋果日報記者可以事發之前一早去到搵到好位坐定定擺定曬野慢慢影,什麼人做,不問可知!

引用:
原帖由 具陽哥 於 2019-12-9 12:57 AM 發表
喬裝可恥
https://youtu.be/2ngfdu1dh1I

曱甴扮示威者

扮? 咁現場班曱甴唔當場捉人私刑?

wc曱甴最鍾意做咗唔認,
知玩大咗嗰啲,實話有人扮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]