• 瀏覽: 1,359
  • 回覆: 18
遲D5知會不會有臥低搞事就5知了

又要叫自己做"勇武",一有事又要話係臥底,咁撚驚叫乜撚嘢做"勇武"呀,去仆街死啦。

引用:
原帖由 我條底中間偏黃 於 2019-12-8 09:14 PM 發表
一定有嫁
記者仲多過口罩人

唔知幾多萬人遊行, 一隻鬼都捉唔到, 咁屎就唔撚好做人啦.

因為消防打擊非法燃油, 少咗好多汽油彈, 勇武人數剩返唔多, 真槍實彈又畀警察破獲

引用:
原帖由 csl225 於 2019-12-8 09:20 PM 發表
因為消防打擊非法燃油, 少咗好多汽油彈, 勇武人數剩返唔多, 真槍實彈又畀警察破獲

六合彩咩 尋日又捉易燃物 今日又捉持槍搞事者 擺明假新聞 嚇D和理非

引用:
原帖由 空中飛 於 2019-12-8 09:25 PM 發表

六合彩咩 尋日又捉易燃物 今日又捉持槍搞事者 擺明假新聞 嚇D和理非
捉易燃物係新聞? 捉持槍搞事者係假新聞? 你咪遲啲睇下個官點審, 而家警察拉人一定有拍片嘅。

引用:
原帖由 我條底中間偏黃 於 2019-12-8 09:24 PM 發表

今日有80萬人出黎行
尋日同今日差佬宣傳好渣 嚇D和理非 5係5止咁少人吖

引用:
原帖由 csl225 於 2019-12-8 09:29 PM 發表

捉易燃物係新聞? 捉持槍搞事者係假新聞? 你咪遲啲睇下個官點審, 而家警察拉人一定有拍片嘅。
今日既差佬 權力仲大過林鄭 有乜5敢做

引用:
原帖由 空中飛 於 2019-12-8 09:32 PM 發表

今日既差佬 權力仲大過林鄭 有乜5敢做
只有執法拘捕權力

引用:
原帖由 我條底中間偏黃 於 2019-12-8 09:36 PM 發表

連光頭宗都驚咗散仔協會主席曱甴林
暫時散左場 希望今晚和平

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]