• 瀏覽: 6,112
  • 回覆: 67
維園未滿,港鐵冇飛站,民陣冇提早起步,香港人開始醒覺!

依家金主想搵人攞真鎗實彈射殺自己友
想利用自己友犧牲性命去達到五大蒜頭

真係笨L柒先會去啫

只要民陣一吹,要幾多人就係幾多人

唔係喎
有七千六百九十萬人㗎

引用:
原帖由 shatin234567890 於 2019-12-8 04:33 PM 發表
唔係喎
有七千六百九十萬人㗎
唔好理,未見過支持政府的遊行有咁嘅場面。五毛藍絲根本係一盤散沙!要他們保衛國家根本就係笑話,連凝聚力都冇。

引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2019-12-8 04:48 PM 發表

唔好理,未見過支持政府的遊行有咁嘅場面。五毛藍絲根本係一盤散沙!要他們保衛國家根本就係笑話,連凝聚力都冇。
理係泛民手

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2019-12-8 04:04 PM 發表

幾百幻播重少😎
肯定有500幻,幻覺唧🤪

引用:
原帖由 空中飛 於 2019-12-8 04:56 PM 發表

理係泛民手
所以抵condom去坐監,人哋攞晒著數🤫🤫🤫🤫

三點起步,八點未到已經散晒,點作二百萬呀,二十萬都唔知有冇呀?

引用:
原帖由 LogisticsAir 於 2019-12-8 02:57 PM 發表
維園未滿,港鐵冇飛站,民陣冇提早起步,香港人開始醒覺!
醒咩覺
凍得滯就真

引用:
原帖由 LogisticsAir 於 2019-12-8 07:52 PM 發表
三點起步,八點未到已經散晒,點作二百萬呀,二十萬都唔知有冇呀?
民陣話八十萬, 咁即係大約8萬。

等警方數字, 我估大約8-12萬

得8萬隻。
民陣話遊行人士見到警察列陣覺得好有壓迫感,原來佢哋遊行真係當旅行,輕輕鬆鬆快快樂樂,條友仲話遊行人士遊行完要去shopping,但係條路俾警察封住覺得好冇自由,我屌!
沿途啲鋪頭冇得做生意都未敢出聲啊

引用:
原帖由 csl225 於 2019-12-8 08:19 PM 發表

民陣話八十萬, 咁即係大約8萬。
03年話50萬人上街,當日行到夜晚11點幾。今日8點未到已經散晒。作嘢前都計下數先啦。

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]