• 瀏覽: 39,941
  • 回覆: 372
  • 追帖: 2
+19
跳閘咁on9

引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2019-12-7 11:49 PM 發表
唉……暴徒對市民行為連外籍人仕都睇唔過眼申出仗義之手
倒是非黑白!
男子銅鑼灣站跳閘被截2外籍男疑幫拖打傷警員

引用:
原帖由 gogogolee 於 2019-12-8 04:33 AM 發表

倒是非黑白!
男子銅鑼灣站跳閘被截2外籍男疑幫拖打傷警員
咁鍾意唔畀錢,咁以後有關暴動,幫地鉄,店鋪‘裝修’,非法集結,集會戴口罩,蒙面,跳閘都好似大陸咁,叫淋奠又整條緊急法,將呢批人加入不可靠人士清單,以後doop唔到八達通坐地鐵,高鉄,一世只可坐巴士,的士和行路返屋企。

引用:
原帖由 reddogdog 於 2019-12-8 04:05 發表

曱甴跳閘為左慳幾蚊,鬼佬多事除時坐幾碌,為乜?
應該都係呃like
香港之前幾條19已完都係咁冇左份工

引用:
原帖由 我條底中間偏黃 於 2019-12-8 12:06 AM 發表
2個鬼佬好正義
第日喺街見到鬼佬強姦你老母,市民唔會幫手,  👍

引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2019-12-7 23:49 發表
一名男警員於今午(7日)12時許,行經港鐵銅鑼灣站時,發現一名男子疑「跳閘」,遂上前表明身份截查,對方見狀企圖逃去,期間

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191207/photo/bkn-20191207193119169-1207_00822_001_01b.jpg?20191207222348

唉……暴徒對市民行為連外籍人仕都睇唔過眼申出仗義之手😒

新聞 ...
死鬼佬捉返去好好調查睇吓係唔係CIA啲賤人,睇吓有冇佢參加暴動嘅證據,係嘅話順手告埋佢暴動等佢坐十碌八碌

引用:
原帖由 向楓 於 2019-12-8 12:00 AM 發表

警民合作
走咗個跳閘犯捉咗件襲警,冇蝕底!

一於驅逐佢出境。

估不到連外國人也支持香港示威者

人生更精彩,洗浄屎忽坐監啦

FB 上了條片,黃C講到吾清吾楚,又話要救手足

引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2019-12-8 12:04 AM 發表
死窮鬼, 搭車都冇錢 ,游水過海吖嘛!
前日下午喺九龍灣站離遠見到個白衣高大後生仔跳入閘,鬼唔望佢 kick 腳撻落地,白衣死窮能曱甴

引用:
原帖由 Bigcrownbond 於 2019-12-8 05:44 AM 發表
FB 上了條片,黃C講到吾清吾楚,又話要救手足
救乜能?共犯就共犯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]