• 瀏覽: 39,939
  • 回覆: 372
  • 追帖: 2
+19
引用:
原帖由 墮皮香蕉人 於 2019-12-8 12:59 AM 發表
警員?
有無委任證先?
用腦啦,地鐵跳閘已經犯法啦,普通市民已經可以唔比你走報警,委乜春任證

真可惜 無打死隻黑警

引用:
原帖由 我條底中間偏黃 於 2019-12-8 12:06 AM 發表
2個鬼佬好正義
鬼佬嗜好比較特別,疑似想拎隻曱甴返屋企做寵物養!🤭

冇gear即刻收皮😂

咁冇用既個便衣警 ......點做警察? 俾人拖低wo 靠香港警察死得 老美快來香港

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2019-12-8 01:05 AM 發表
死鬼佬,魯莽惡意地襲擊警員,造成實際身體傷害,等坐監啦。
坐完還要驅逐出境

引用:
原帖由 hahahairon 於 2019-12-8 02:26 發表
真可惜 無打死隻黑警
你咁勁,下次到你跳閘俾差人拉時重手啲喎~

克警死撚左味??

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2019-12-8 01:02 AM 發表

警員從來冇向該名外籍人士行使警權,冇必要向佢出示委任證。

唔關事嘅第三方,無端端攻擊人哋,已經係魯莽嘅襲擊,好難打得甩,連登啲古惑師爺轎係畀你啲白痴仔打飛機上電咋。 ...
警員從來冇向該名外籍人士行使警權,冇必要向佢出示委任證。x2

死鬼都俾人拉 咁折墮

引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2019-12-7 11:49 PM 發表
一名男警員於今午(7日)12時許,行經港鐵銅鑼灣站時,發現一名男子疑「跳閘」,遂上前表明身份截查,對方見狀企圖逃去,期間

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191207/photo/bkn-20191207193119169-1207_00822_001_01b.jpg?20191207222348

唉……暴徒對市民行為連外籍人仕都睇唔過眼申出仗義之手😒

新聞 ...
假新聞,我們祖國威猛警察點會不夠呢啲鬼子打,開槍了結他便成,襲警察嘛。

死黑警, 唔拎證出嚟, 但係又拎住支棍指嚟指去

點知你係唔係想襲擊人? 抵比人打

外籍人士?
美國派左強力部門特工嚟幫埋曱由香港襲警

引用:
原帖由 邪童非 於 8/12/2019 03:36 AM 發表
死鬼都俾人拉 咁折墮
曱甴跳閘為左慳幾蚊,鬼佬多事除時坐幾碌,為乜?

引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2019-12-7 11:49 PM 發表
一名男警員於今午(7日)12時許,行經港鐵銅鑼灣站時,發現一名男子疑「跳閘」,遂上前表明身份截查,對方見狀企圖逃去,期間

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191207/photo/bkn-20191207193119169-1207_00822_001_01b.jpg?20191207222348

唉……暴徒對市民行為連外籍人仕都睇 ...
你阿媽生你時無生個良心你,比錯左個狗肺你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]