• 瀏覽: 14,661
  • 回覆: 167
+7
抵死!

引用:
原帖由 赤共 於 2019-12-7 11:27 PM 發表
已經證實一國兩制徹底失敗,入境權好似係內部事務,既然唔遵守中英聯合聲明,香港必須立即回歸大英祖國,或者成為美國一部份
又要幫你歷史回顧當年戴卓爾夫人在人民大會堂外雙膝下跪鄧小平的一幕了

附件

6BCF34BD-21C0-4BC3-8532-DA346A521F80.png(1.01 MB)

澳門威武,有大國之風!

引用:
原帖由 商界幼小的手背 於 2019-12-7 10:25 PM 發表
用視像開會啦!咁柒呀!
分配工作比澳門代理人, 梗係要當面傾 先至唔會畀人 抽後腳啦 ~你開視像會議,隨時畀人截咗資訊,咁就一身蟻㗎啦 !

引用:
原帖由 加藤雀雀 於 2019-12-7 11:51 PM 發表
應該立法將呢隻美狗依法處死!
捉佢交換 孟猛舟好了。

澳門好波!擺下姿態都好!香港真係要學吓囉!

引用:
原帖由 tiger1246 於 2019-12-8 12:08 AM 發表

捉佢交換 孟猛舟好了。
孟晚舟跟本無罪,唔放已經係反人類罪行!處死啲死鬼係替天行動跟孟晚舟無關!

引用:
原帖由 快樂榮 於 2019-12-7 10:19 PM 發表
美國總統特朗普簽署通過《香港人權與民主法案》,中美關係持續緊張。有報道指,香港美國商會會長早泰娜今日(7日)被拒入境澳門

支持中央政府,香港已經萬刧不復,只有真香港人自己香港自己救

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191207/bkn-20191207201416139-1207_00822_001.html
美國總統特朗普簽署通過《香港 ...
金沙巧危險了,賭牌說再見吧

香港好似澳門咁硬淨就好!

引用:
原帖由 快樂榮 於 2019-12-7 10:19 PM 發表
美國總統特朗普簽署通過《香港人權與民主法案》,中美關係持續緊張。有報道指,香港美國商會會長早泰娜今日(7日)被拒入境澳門

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191207/bkn-20191207201416139-1207_00822_001.html
正式反枱

引用:

新聞來源連結:
三個字:DLS

引用:
原帖由 healchu 於 2019-12-7 10:49 PM 發表
澳門好野,夠強硬
澳門竟然強硬過腥港,佩服

引用:
原帖由 hoikittsang 於 2019-12-7 10:41 PM 發表
真係笑死我啦😇

之前條 香港人權與民主法案,就係香港和內地的美國商會阻止才拖延(如果唔係攻打大學,搞到美國國內群情洶湧,根本上會一直拖落去) ...
口裡說不, 身體卻很誠實...口叫唔好打, 其實打得最狼就係佢地...

引用:
原帖由 赤共 於 2019-12-7 11:27 PM 發表
已經證實一國兩制徹底失敗,入境權好似係內部事務,既然唔遵守中英聯合聲明,香港必須立即回歸大英祖國,或者成為美國一部份
自相矛盾...自己寫咩睇清咗了嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]