• 瀏覽: 15,933
  • 回覆: 132
+8
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-12-8 12:48 AM 發表
關冷氣,焗死 d 曱甴
曱甴頂不住/😄
唯有早離場/😀

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2019-12-8 02:50 AM 發表

曱甴仲未知淘大係香港最早福建幫,未有牛下已經有淘大豉油廠,老細就係福建人,我外父二戰前曾在淘大打工,六十年代搬遷豉油廠起樓,同美孚新邨差唔多同期,美孚新邨點解叫美孚,因為地點是美孚油廠,係美國資本,後來搬廠起樓,曱甴邊度知呢D歷史,新移民𢓭代扮本土。 ...
x 2
Good 👍🏼

鎖廁所,佢地即時無位換白衫🙊

引用:
原帖由 鋼條佬 於 2019-12-8 07:41 AM 發表
鎖廁所,佢地即時無位換白衫🙊
之前見過佢地淘大廁所換黑衫想洗白

引用:
原帖由 倉田哲夫 於 2019-12-8 07:51 AM 發表

之前見過佢地淘大廁所換黑衫想洗白
冬天咁凍,商場仲唔開暖氣俾佢地換衫?人地溫室曱甴黎

如果班曱甴醒水一直都係咁理性,就唔會令咁多人反感啦

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2019-12-7 11:06 PM 發表
班暴民似乎收斂咗啲,希望佢哋真係知自己之前所作所為係錯㗎啦,攬炒對任何香港人都唔好
睇埋今日先講。就算收斂左,佢地反中亂港既初心不會變

攪死小商戶影響真正市民生活成班賤人

班垃圾又做埋啲 戇鳩事

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-12-7 09:43 PM 發表
網民繼續號召「和你唱」示威活動,今日(7日)的活動在九龍灣淘大商場進行。在晚上7時半,淘大商場有示威者揮動「光復香港,時.......

天天都聽著「和你唱」的歌,天天都聽著「光復香港,時代革命」等口號,厭煩非常!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191207/bkn-20191207195541352-1207_00822 ...
D喪屍除咗貼吓紙,唱南音,哭吓喪,仲有乜好做!

引用:
原帖由 清晨理性的雞翼 於 2019-12-7 09:55 PM 發表
又要做,又要驚~包到實哂~~
無面見人,膽小如鼠
法國民主先驅,示威罷工從來無人戴口罩.
呢啲先英雄

引用:
原帖由 dunbinexy 於 2019-12-7 11:04 PM 發表
時代曱甴, 一冇冷氣即走.
收到la, 新紅A 學野la.
曱甴係馬安山建國,亡國都係因為商場無冷氣無Wifi

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-12-7 09:43 PM 發表
網民繼續號召「和你唱」示威活動,今日(7日)的活動在九龍灣淘大商場進行。在晚上7時半,淘大商場有示威者揮動「光復香港,時.......

天天都聽著「和你唱」的歌,天天都聽著「光復香港,時代革命」等口號,厭煩非常!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191207/bkn-20191207195541352-1207_00822 ...
其實好正常,劉松仁都講過:「要用宗教形式嚟催眠佢哋,等佢哋認為所做嘅一切都係啱嘅。」

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]