• 瀏覽: 7,684
  • 回覆: 75
成班人一路都係用呢啲套路。
1. 記者滅聲打人打警察,比警察捉或打返,有記者影住扮慘。
2. 打人開遮遮住等人睇唔到,打爛cctv。
3. 有死傷一定話警察做,冇死人, 作到有人死。
4. 記者見暴徒打人,轉開鏡頭唔影,唔開聲報道扮啞。
5. 記者前線阻警察執法,問廢話問委任証。

引用:
原帖由 iroha 於 2019-12-8 04:02 AM 發表
真心應該要做好香港醫療
杜絕不公
請多D好醫生好護士、起多幾間醫院
唔好延誤好市民就醫
問題咁易解決
政府一早做咗
困難在於硬件易尋
人才難求

引用:
原帖由 jetflyer 於 2019-12-8 07:39 AM 發表

問題咁易解決
政府一早做咗
困難在於硬件易尋
人才難求
班暴徒嚇走所有人才, 已受聘嘅外哋醫療人員好多都唔敢應聘

引用:
原帖由 仍舊一起 於 2019-12-8 02:04 AM 發表
坑渠蓋車落個頭度啲血即刻標哂出嚟都仲可以叫人返屋企話冇事
用刀刺殺警察的19歲男子就無事無幹要留院多天,唔去上庭。

唔係懷疑,係事實,黑醫護只會偏袒黃九

黑醫當道
搵毛婆捐條毛俾佢
但又老又茄 毛都唔多條

雖然信班黑醫護會咁做,但係會又未必真係有做,唔好未審先判。

引用:
原帖由 terry_1911 於 2019-12-7 07:53 PM 發表
唔好咁講,得人恩果千年記,點都好佢地都叫救番你,如果忘恩負義,咁同曱甴有乜分別
學曱甴咁講有糧出恩乜野人黑醫畜趕人走,正pk

黑醫有咩做唔出, 之前試過好多單用同樣方法對待受傷警察

10針咁多?

引用:
原帖由 iroha 於 2019-12-8 04:02 AM 發表
真心應該要做好香港醫療
杜絕不公
請多D好醫生好護士、起多幾間醫院
唔好延誤好市民就醫
d黑醫護有時間靜坐,冇時間醫人

又係黃E,黃護

引用:
原帖由 jerrytpk1122 於 2019-12-8 07:12 AM 發表
成班人一路都係用呢啲套路。
1. 記者滅聲打人打警察,比警察捉或打返,有記者影住扮慘。
2. 打人開遮遮住等人睇唔到,打爛cctv。
3. 有死傷一定話警察做,冇死人, 作到有人死。
4. 記者見暴徒打人,轉開鏡頭唔影,唔開聲報道扮啞。
5. 記者前線阻警察執法,問廢話問委任証。 ...
黑記重話受害人自找

引用:
原帖由 jetflyer 於 2019-12-8 07:39 AM 發表

問題咁易解決
政府一早做咗
困難在於硬件易尋
人才難求
人才有好多,但被獨裁醫委會擋晒.

謠言止於智者,但有好多人係不懂用腦分析真假的,我最近聽過一單就係竟然有人相信前港督肥彭在任時,在香港建了許多水塘,基本上解決了食水問題,東江水係用嚟做樣咋喎,真係畀佢哋激到嘔血呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]