• 瀏覽: 7,580
  • 回覆: 58
+4
引用:
原帖由 banzhuchaonima 於 2019-12-7 05:20 PM 發表
肯定係藍絲假扮,黃絲邊會做運輸工人哩哋低等工,佢哋全部中環返工架wow。
中環洗廁所?

黃c去哂邊,當人condom 用完即棄,可恥。天氣冷,人心更冷

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-12-7 06:57 PM 發表
上次中環和你lunch被捕人仕,冇一個係中環工作
咁搞笑🤣🤣🤣🤣

放條女走俾佢著草返英國讀書仲好,讀完掛唔到牌做律師,又呢世返唔到香港嘥米飯

恭喜,恭喜。
老豆老母可以早點被激死,冇眼睇。
最好要班友篤灰其他戴佢出呢嘅同黨。

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2019-12-7 17:13 發表
大家咪開心住,要睇法官最後派彩
最後派彩係點?大家未知,
起碼𠵱家瞓監倉,食皇家飯!

湯嘉欣(二十歲;英國蘭卡斯特大學法律系一年級生)。

呢間大學校長有冇即刻越洋關注呢個港生,為她遮風擋雨,提供心理輔導,24小時法律團隊跟進.............

人渣暴徒烏蠅曱甴被捕後就身份曝光, 連同家人同朋友亦會被鎖定資料... 這個攬炒就係妙啊...

引用:
原帖由 banzhuchaonima 於 2019-12-7 17:20 發表
肯定係藍絲假扮,黃絲邊會做運輸工人哩哋低等工,佢哋全部中環返工架wow。
都有個法律系一年級生。
恭喜佢父母可以慳返未來幾學費同生活費。

不准保釋係正確做法,最少可拘留佢哋一段較長時間,不能再四出破壞,日後就算畀佢哋僥倖打甩官司,他們亦已一定程度付出代價

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-12-7 05:17 PM 發表
六隻曱甴等踎監!
有個仲係法律系,知法犯法。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-12-7 06:57 PM 發表
上次中環和你lunch被捕人仕,冇一個係中環工作
佢地去中環和你lunch啫,冇話係中環"和你work"嘛。
曱甴式中英合璧令人

洗定個屎忽窿通櫃

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]