• 瀏覽: 2,230
  • 回覆: 17
其名字為連登族,消極負面既人生,靠歪理生存,低智既思維,拙劣既處事方法,卑賤逃避現實,更甚者精神分裂思覺失調,此族群只能夠生活在面罩之下黑暗之中屏幕之後,甚麼廚師飛機師教授律師大中小學生之名,都只是遮醜布而已,一經撕開了,都只是一張一張的惶恐失落無助扮猙獰既面孔,說到尾,冇人可以救到佢哋,必須要醒覺才可以自救,聽天由命。

以前就話政府唔俾你哋發聲,今次俾哂議席俾哂機會你哋,唔好好珍呢次機會,仲要左算右計諗多啲屎橋要繼續破壞,你哋真係去吔屎好了。

引用:
原帖由 東涌水友 於 2019-12-7 13:06 發表
其名字為連登族,消極負面既人生,靠歪理生存,低智既思維,拙劣既處事方法,卑賤逃避現實,更甚者精神分裂思覺失調,此族群只能夠生活在面罩之下黑暗之中屏幕之後,甚麼廚師飛機師教授律師大中小學生之名,都只是遮醜布而已,一經撕開了,都只是一張一張的惶恐失落無助扮猙獰既面孔,說到尾,冇人可以救到佢哋,必須要醒覺才可以自救,聽天由命。 ...
好文!一矢中的。

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-12-7 02:03 PM 發表

好文!一矢中的。
那算是好文,說出自己感受而已,希望早日回復安寧。

樓主心地好,但裝睡的人永遠喚不醒

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-12-7 02:30 PM 發表
樓主心地好,但裝睡的人永遠喚不醒
我只係希望再見到美好既香港。

引用:
原帖由 東涌水友 於 2019-12-7 14:24 發表

那算是好文,說出自己感受而已,希望早日回復安寧。
能夠明白地表達清楚,肯定是好文。

最低等係班毛毛

引用:
原帖由 東涌水友 於 2019-12-7 02:38 PM 發表

我只係希望再見到美好既香港。
佛經曰:「百千萬劫,無有出期」,其實指的是這些人,自困井內,永遠不會悔悟

要見和平日子,只能夠像普京大帝,將所有恐怖份子送去見上帝

引用:
原帖由 東涌水友 於 2019-12-7 13:06 發表
其名字為連登族,消極負面既人生,靠歪理生存,低智既思維,拙劣既處事方法,卑賤逃避現實,更甚者精神分裂思覺失調,此族群只能夠生活在面罩之下黑暗之中屏幕之後,甚麼廚師飛機師教授律師大中小學生之名,都只是遮醜布而已,一經撕開了,都只是一張一張的惶恐失落無助扮猙獰既面孔,說到尾,冇人可以救到佢哋,必須要醒覺才可以自救,聽天由命。 ...
肥老黎系佢老美帶著開心藥返來比連登族開心快樂,又派錢,仲有天使享受。肥老黎左丹努八九六4被供黨清洗後,立志成立毒果毒害未來主人翁,為自己報仇。肥老黎目的糸供黨,同佢老美目的一樣。連登族岸狗仔女也只是被人利用。

記得樓主1124左右話區議會泛民會瓜柴

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2019-12-7 03:14 PM 發表
記得樓主1124左右話區議會泛民會瓜柴
我有這樣講過,因為我真心希望攪屎棍既泛民政狗全收皮,就唔會再有政棍推啲年青人學生們去衝去送死,結果出來了,係人算不如天算,係行了另一步棋,世事難料,走著瞧吧。

最低等族群真係越嚟越不撚知所謂,等人道毀滅吧。

引用:
原帖由 _👻_ 於 2019-12-7 02:43 PM 發表
最低等係班毛毛
港島區最高級地段係尐咩人勝出 ?

曱甴出洞, 繁殖產卵,周圍破壞

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]