• 瀏覽: 18,846
  • 回覆: 221
+6
因此我們能禁止使用日本泥頭車直到直誠道歉為止

點解要因上幾代嘅事而憎恨呢一代嘅人?
事實上日本人嘅國民質素喺亞洲數一數二,全世界有目共睹,根本唔關崇日事

引用:
原帖由 Sanjiii 於 2019-12-7 10:53 AM 發表
事實上日本人嘅國民質素喺亞洲數一數二,全世界有目共睹,根本唔關崇日事
如果好似德國人咁肯承認及道歉,
會受世人尊重的,
但日本仔到現在還否認及改教科書,
你話仆唔仆倒?!

引用:
原帖由 littlekid2047 於 2019-12-7 11:16 AM 發表
黑蟑螂天使命運都係差唔多,慘被插爆!
TKO 果條女就係M到, 唔比佢地免費吊. 比黑衣人丟落海.

咿家香港自由西願意70個伺候1個英美日爹

引用:
原帖由 Sanjiii 於 2019-12-7 10:53 AM 發表
你地班黑3人,流中國人血都憎恨中國到依家啦,更何況日本仔?

引用:
中國學生質素都係世界第一,連西人在多個讀書相關比賽都輸給中國學生。
曱甴仲憑勿銀仇視中國大陸?要在香港的大學裡攻擊內地生?
因為無恥嗎?

引用:
原帖由 自脫胸圍屈非禮 於 2019-12-7 09:42 AM 發表
日本內閣官房周五(6日)公開多份日軍侵華時期,有關慰安婦的機密文件。當中不少記載日本政府在華招募慰安婦的情況,其中一份來...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20191207/photo/bkn-20191207054705361-1207_00912_001_01b.jpg?20191207090253

當年中國婦女受盡日寇欺壓/凌辱,好難想像今日港女崇 ...
樓主要多發這些歷史的外國人罪行

而家班學生俾間諜黃師洗腦,洗到近白痴似的

會屈呢班無辜者是願!

今日港女,比西人、日本仔屌都覺得無比光榮,周圍晒相,驚死無人知添!

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-12-7 11:21 AM 發表

TKO 果條女就係M到, 唔比佢地免費吊. 比黑衣人丟落海.
日本這代人不承認有侵華,也不承認南京大X殺

日本仔不承認錯,永遠走不出歷史包伏

引用:
原因日本從來冇為二戰道歉。

根據韓國的慰安婦受害者自白血淚,
日軍除對慰安婦輪姦
仲會對用厭了的慰安婦進行虐殺
包括用剌刀殺佢
拖佢地上刀山虐殺
用火燒㷫的鉄支插入佢地下體除孽種,更大機會插死班慰安婦
會生葬當要撤離嫌阻掟的慰安婦
用慰安婦試日本軍刀是否鋒利
有時會拿玩厭的或生性病的慰安婦做死亡生化實驗
總之日軍對亞洲人的殘害是惡魔的行為

我冇keep那韓國慰安婦向日軍血訴的恐怖控訴漫畫,
如邊位師兄有,應貼上來點醒班白痴,
日本當年對慰安婦的惡行,除強姦婦女外,更是犯人類最暴劣的惡魔殺戮罪孽!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]