• 瀏覽: 65,260
  • 回覆: 780
  • 追帖: 2
+21
即將舉家移民加拿大、被控暴動罪的22歲無業女被告吳海琳,今(6日)透過律師向東區法院申請在本月29日至明年1月12日離境...

咁都得

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191206/mobile/bkn-20191206155651387-1206_00822_001.html

走咗冇可能番嚟,移民加國5年內要住滿3年,否則再入境時會問話可能取消身份。 判刑超過3年有可能冇咗移民身份

幾千人。又無可能個個都告得入既
。不過。有一半告得入都幾甘下

咁都得?會唔會踢保唔返嚟㗎?

狗棺又放生

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2019-12-7 03:20 AM 發表
咁都得?會唔會踢保唔返嚟㗎?
呢啲如果唔返嚟應該叫做棄保,唔係叫踢保。

同郭榮鏗一樣,ah九官自身都係加拿大人。

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-12-7 04:01 AM 發表

呢啲如果唔返嚟應該叫做棄保,唔係叫踢保。
x2 亦是潛逃

黃官

引用:
原帖由 kjgjdid 於 7-12-2019 02:49 AM 發表
即將舉家移民加拿大、被控暴動罪的22歲無業女被告吳海琳,今(6日)透過律師向東區法院申請在本月29日至明年1月12日離境......
狗棺

引用:
原帖由 mawongching 於 7-12-2019 03:04 AM 發表
走咗冇可能番嚟,移民加國5年內要住滿3年,否則再入境時會問話可能取消身份。 判刑超過3年有可能冇咗移民身份
定罪就冇左良民證

都好嘅 等佢哋出去捱下

將病毒傳染出外國 瘟藏

黃禍病毒

引用:
原帖由 kjgjdid 於 2019-12-7 02:49 AM 發表
即將舉家移民加拿大、被控暴動罪的22歲無業女被告吳海琳,今(6日)透過律師向東區法院申請在本月29日至明年1月12日離境...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191206/photo/bkn-20191206155651387-1206_00822_001_01b.jpg?20191206192038

咁都得

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk ...
冇事。
正常嚟講,有案底及被通緝人士係攞唔到移民資格。
除非佢今次去申請做難民。

大麻國最好收晒啲暴民,黃賭毒暴從來一家

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]