• 瀏覽: 21,252
  • 回覆: 231
+7
引用:
原帖由 歸去來兮 於 2019-12-6 11:05 發表

HA的醫院還被佈置了不知所謂的連儂牆 見到都噁心
仲要醫管局到而家都冇人理.

黑警連醫護人員都濫捕,再多醫生都唔夠啦

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-12-6 09:20 AM 發表

間唔中催淚彈放題
野蠻同漠視民意
唔好話過黎,香港人都想走

政府成個大台係度 都唔嗱嗱聲捉犯法警察,成立獨立調查委員會,CLS 愈搞愈大。 ...
氣油彈放題你吾講下

引用:
原帖由 一生冇求 於 2019-12-6 11:12 AM 發表

你講緊中國台灣省呀
大陸最多貪醫,來港是想揾貪污錢,然後又借香港出外移民,走資逃美,英,逃離中國。

沒錯,誰叫中國是名貪天下第一大國。
20年來,沒一個貪官是審判槍決震貪官,形成這個走後門的代稱。

佢地來香港?李十X副身家都唔夠佢地分紅。

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-12-6 08:52 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20191206/photo/1206-00176-008b1.jpg

【本報訊】反修例風波持續多月,醫管局屢被捲入政治風波中,剛於本月一日上任的醫院管理局新任主席范鴻齡昨日透露,今年該局已提出聘請的海外醫生中,有三十六人未投入職位,當中有十七人可能因香港近期的社會情況,拒絕醫管局的聘用邀請,餘下十九人的聘任程序仍在處理中 ...
鄉講市民冇得比較,黑醫護係最大得益者

示威嗰啲係倒屎倒尿嘅醫護助理所以同曱甴一樣鐘意食屎!

見到黑醫都無胃口,黎仲咩呀?

曱甴太恐怖,遠離保平安

引用:
原帖由 hanamuko 於 2019-12-6 09:15 AM 發表
共狗同黑警點醫得落手!
仲咩叫自己做狗呀? 你唔係中國香港人啊? 定係你覺得自己一出世就係曱甴? 現在至搵到真正身份?
提你一句, 警察係黑的話, 你有事唔好搵警察, 切莫報警, 搵親警察幫忙嘅就要做契弟囉

政府可以考慮部分港人可自願返內地睇普通科或其它專科,費用按照所睇科目之香港平均每人每次醫療費用支付俾內地醫院,應該會即時緩解醫療人手緊張嘅局面
        差在政府敢唔敢咁做,政府官員以及所謂嘅議員真為市民做嘢定係維護醫療專業團體?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-12-6 08:55 AM 發表
林鄭呢條八婆搞到香港一團糟,佢唔死都無用
暴徒仆街搞到香港一團糟,佢地唔死都無用

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-12-6 08:52 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20191206/photo/1206-00176-008b1.jpg

【本報訊】反修例風波持續多月,醫管局屢被捲入政治風波中,剛於本月一日上任的醫院管理局新任主席范鴻齡昨日透露,今年該局已提出聘請的海外醫生中,有三十六人未投入職位,當中有十七人可能因香港近期的社會情況,拒絕醫管局的聘用邀請,餘下十九人的聘任程序仍在處理中 ...
泛民成功爭取減少醫生來港, 加長病人輪候時間, 下次選舉又可以用呢樣野來鬧政府!

炒晒黑護整治醫院

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]