• 瀏覽: 23,698
  • 回覆: 333
+6
或重獲居英權........從來未有過居英權,何來重獲?

只收廢佬

大好了, 特區政苦已安排左幾個貨櫃送你地返去, 一路好走. 放心, 有冷氣的. 

又嚟Cap水!😔 有可能成事,想班有資產嘅人帶錢移民過去!🧐

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2019-12-5 02:41 PM 發表
或重獲居英權........從來未有過居英權,何來重獲?
記者們依家要識字嘅咩?
CHING 就會覺得非常合理。

引用:
原帖由 俾賤人禁訪 於 2019-12-5 02:32 PM 發表
【本報訊】英國人權組織「香港觀察」(Hong Kong Watch)在facebook專頁透露,英國國民(海外)護照(BNO)的平權之路出現突破,聲稱留意到有報告指二戰後至1982年出生、曾擁有英國及殖民地公民(CUKC)身份的BNO持有人,或可以用CUKC身份重新享有居英權,未來相關BNO持有人更...

https://static.appledaily.hk/images/apple-pho ...
唔洗再打飛機啦 實際有定無 一句就得 唔需要放風出黎比班黃人有希望

又俾假希望黃屍,如果英國俾居英權俾BNO人士,一早俾左啦。
黃屍仲懶開心,我都想呢件事係真,黃屍暴徒走晒,香港先有安寧。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-12-5 02:44 PM 發表
大好了, 特區政苦已安排左幾個貨櫃送你地返去, 一路好走. 放心, 有冷氣的. 
仲要家急凍貨框

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-12-5 02:44 PM 發表
要急凍貨櫃呀

好野。快D走啦88

一幫自稱高素質的🇭🇰人,到處打雜搶燒,破壞公共設施,到處私了意見不同市民/
荼毒🇭🇰的少年兒童,你們在暴亂中賺夠移民去🇬🇧要飯的錢了么?

班學生打生打死,坐埋監兼冇居英權,做左condom, 班‘廢老’就可能有機會帶埋錢走人。 🤣

引用:
原帖由 onnam 於 2019-12-5 03:03 PM 發表
班學生打生打死,坐埋監兼冇居英權,做左condom, 班‘廢老’就可能有機會帶埋錢走人。 🤣
有邊個政府想養週身無蚊嘅廢青呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]