• 瀏覽: 21,720
  • 回覆: 208
  • 追帖: 4
+5
引用:
原帖由 倫敦金 於 2019-12-5 12:54 PM 發表
原本我也以為自己是這場社會運動的受害者,但今天回望過去的5個多月,再睇睇我手中所得到的,我可以大大聲多謝時代革命的參與者。我是這場運動的受益者之一,因為這場運動使得原本無法完成的人生目標得以實現。多謝時代革命! ...
你的人生目標係咩?實現咗?光復咗香港咩?
其實你有咩得益?係咪賺咗唔少黑金?

怕咩吖,去做跟車囉,曱甴王超市實請

引用:
原帖由 xooxx 於 2019-12-5 06:11 PM 發表

你的人生目標係咩?實現咗?光復咗香港咩?
其實你有咩得益?係咪賺咗唔少黑金?
呵呵,貧窮限制了你的想象力。

怕咩?小黃人建立曱甴黃國,設立曱甴經濟圈,開曱甴銀行,曱甴超市,曱甴電視台,曱甴娛樂產業圈。。。獨立嚕!LOL ! 

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-12-5 11:30 AM 發表
共産黨文宣鳩吹!!🤒🤒
原來《金融時報》係共產黨文宣,多謝指教!

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-12-5 11:32 AM 發表
在港企業唔請港人,可以請外人咩?用非法外勞?報警拉人!🤭🤭
重有大把大陸人,台灣人同外國人。。。。

引用:
原帖由 樓上救星 於 2019-12-5 12:04 PM 發表
假消息, 公司請咩人人家不會講得甘清楚。
我都唔會講因為驚你係暴徒。。。我會講你等第二次約見啦!

引用:
原帖由 samndean 於 2019-12-5 06:27 PM 發表
怕咩吖,去做跟車囉,曱甴王超市實請
甲甴皇講下就可以,真係會請呢班大帝?,,,,🤗

引用:
原帖由 bee173173173 於 2019-12-5 06:57 PM 發表

甲甴皇講下就可以,真係會請呢班大帝?,,,,🤗
跟車啫,曱甴王唔係咁都say no呀

再恭喜
欖炒成功一大半

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-12-5 11:30 發表
共産黨文宣鳩吹!!🤒🤒
攬炒成功左,應該好開心㗎

試問有邊間公司未炒過人?炒完驚唔驚比人打爆曬公司玻璃,嚴重啲舖都燒埋😂

更可悲嘅係破壞者認為係公司炒人才是罪魁禍首,被炒者嘅破壞行為係被迫而無須負上責任的🤷‍♂️

你敢請這班人嗎?😰

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2019-12-5 09:16 PM 發表
試問有邊間公司未炒過人?炒完驚唔驚比人打爆曬公司玻璃,嚴重啲舖都燒埋😂

更可悲嘅係破壞者認為係公司炒人才是罪魁禍首,被炒者嘅破壞行為係被迫而無須負上責任的🤷‍♂️

你敢請這班人嗎?😰 ...
大家睇吓這位城大學生會副會長邵嵐,她理直氣壯稱呼到嚟清理垃圾的市民做『暴徒』,這是香港的福氣嗎?😪
https://youtu.be/bMXZz6v9eAo

聽到佢講阻止唔到因為唔夠人😪
好想知道如果夠人佢想...........點呢?????

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]