• 瀏覽: 47,047
  • 回覆: 656
  • 追帖: 3
+10
引用:
原帖由 含情默默小淫婦 於 2019-12-5 08:39 AM 發表
【Now新聞台】反修例運動持續近半年,被捕人數不斷上升,有年輕的前線示威者逃到台灣,他們現時的情況如何? John:由六月九日開始,我是最前線的衝衝子。七一那天我有衝入會議室,有除低口罩,有留東西在裡面,之後出來就去最前面頂住,所以當時有留些明顯傷痕都被人認得出,加上之前被人抄牌的風險,就決定去台灣先吧。  ...

永遠回不了家的香港人...唉
都是這個政府迫成!

新聞來源連結:
https ...
黃人萬能key: 都係政府迫成.

過左台灣大選,英女王會趕你走

走去台灣把托咩
係香港搞暴動係為咗移民台灣?
班友好九唔搭八
應該留係香港
手足同心逼暴香港監獄嘛

引用:
原帖由 含情默默小淫婦 於 2019-12-5 08:39 AM 發表
就決定去台灣先吧。  ...

都是這個政府迫成!
你快d去台灣,佢地好需你呢類人材,永遠唔好返黎!

引用:
原帖由 yeungph 於 2019-12-5 09:37 AM 發表
台灣收多D暴徒。
諗起都開心

引用:
原帖由 silverseven 於 2019-12-5 09:40 AM 發表
遲點台灣便踢佢地走
咪踢.......................爆

一世逃亡,無國籍,很快身份証到期報廢

你都不喜歡中國,你有權離開,幾咁自由,啱你😁

逃犯當然唔可以回來啦....係台灣渡餘生啦....

預咗啦

台灣有民主

過埋個台灣選舉,呢班人就知道咩叫人形避孕套

又要做壞事,又冇勇氣承擔責任,香港的將來交給這班廢青,結果都是會跟現在的情況一樣

廿年後如果到呢班人做高官,就到果年代的年輕人出來抗爭,沒完沒了

引用:
【Now新聞台】反修例運動持續近半年,被捕人數不斷上升,有年輕的前線示威者逃到台灣,他們現時的情況如何? John:由六月九日開始,我是最前線的衝衝子。七一那天我有衝入會議室,有除低口罩,有留東西在裡面,之後出來就去最前面頂住,所以當時有留些明顯傷痕都被人認得出,加上之前被人抄牌的風險,就決定去台灣先吧。  ...

都是這個政府迫成!

新聞來源連結:
https ...
初時拍心口, 認屎認屁, 又話坐監都唔怕.
家下着草, 走佬唔找數!

做既時候就威,要受既時候就籍口多多,e班香港未來真係早死早著

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]