• 瀏覽: 27,092
  • 回覆: 207
  • 追帖: 2
+2
引用:
原帖由 六月飛釘 於 2019-12-4 05:37 PM 發表
有咩辦法?

連登仔講明如果《願榮光》唔得奬或有任何反暴徒的歌手得獎就會搞事,咁嘅白色恐佈情況下,點搞?

頒個獎都政治化⋯

唉⋯ ...
叫森美搞咪得囉

商台唔係用「電台播放率」來分高下架咩?咁〈願榮光〉在電台的播放率有幾高呀?要得獎?咁咪損害了香港的歌曲評分「自由」囉,美國又要制裁了吧!

講到尾傷台咪又係冇guts,扮乜撚嘢黃色電台

當日傷台會唔會默哀 24 小時? 😆

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2019-12-4 05:45 PM 發表
Great!
又一個攬炒
傷台攬炒我真係好高興
我依家聽到曱甴攬炒番自己人都興奮

今年可能淨番 tvb搞十大金曲

引用:
原帖由 一生皆是命 於 2019-12-4 06:00 PM 發表

我依家聽到曱甴攬炒番自己人都興奮
商台有陶傑潘小濤
唔信曱甴夠膽裝修

呢類頒獎典禮,好易變成集會,若歌手被問到政治立場,咁真幾大鑊…

冇歌手出席多,怕得番曱甴歌手出席

引用:
原帖由 maygi 於 2019-12-4 06:02 PM 發表

商台有陶傑潘小濤
唔信曱甴夠膽裝修
就算呢首歌無播到都好,我就唔信傷台會唔比獎呢首歌

殤台雖然撐暴, 但如果有隻蒙面黑屍曱甴上台領獎, 之後仲帶領台下所有曱甴一齊合唱[願碌鳩龜香港], 咁搞法殤台就玩撚完, 冇客戶敢落廣告.

杯葛?中有幾多人聽電台?一個youtube已經傳播海外,你個台得香港中要無人聽,洗鬼你拒絕咩
藍豬幾時先肯用下個草腦

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2019-12-4 05:37 PM 發表
有咩辦法?

連登仔講明如果《願榮光》唔得奬或有任何反暴徒的歌手得獎就會搞事,咁嘅白色恐佈情況下,點搞?

頒個獎都政治化⋯

唉⋯ ...
咁既垃圾歌,我未完整聽過全首

引用:
原帖由 dtw 於 2019-12-4 05:52 PM 發表
搞來做咩?有意思咩?
只係自high,who care?
駛自己台錢,幫金主宣傳,On xx

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]