• 瀏覽: 4,286
  • 回覆: 5
+2
引用:
原帖由 色情變態佬 於 2019-12-3 09:58 AM 發表
教育擺明崩壞
知書識禮,宜家高學識又如何?
道德人性盡失,以為高學歷就目空一切
高學歷一定好人?
低學歷一定壞人?
教協正是罪魁禍首, 培植出一班仇中仇警高學歷暴戾畜牧!
香港勝在有班保家衛港, 滿腔熱血優良警隊, 係啲PK曱甴冷嘲熱諷為毅進仔!

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2019-12-3 10:21 AM 發表
六月份之前,香港人都很尊重香港警察。
但六月份之後,點解香港警察會變晒過街老鼠?
因為教協?你自己有無用腦想清楚?
你不如用吓腦, 點解咁撚多想香港死仇中漢奸賣港求榮!
https://www.youtube.com/watch?v=PMdTdHc-65o

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-12-3 10:52 AM 發表

咪古惑他人,思想仲停30年前?火星來的嗎?

睇下人地移居上海廿多年至幾年的香港人怎評大陸啦!
成班在香港煽動大陸怎衰爛衰的黃怪物,根本係一班柒頭
條友仇中仇撚到語無倫次, 扮唔知或拒絕相信居多!

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2019-12-3 11:00 AM 發表

自由社會,我唔可以控制其他人想法。
正如女人去做雞,有人話唔道德,有人話正常交易。
邊可以話得埋?
咪就係囉, 你偏要將你個人想法強加於人認同, 典型深黃思維!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-12-3 11:17 AM 發表

呢班仇中的,不少是扮的,佢地眼紅,見你地香港有大陸特別恩澤享福多年!

香港班硬膠仔自己對冧自己幸福自殘,世界其他香港的競爭者正掩住半邊咀笑緊 ...
班低B物體仲以為內地充斥毒奶粉, 坑渠油!

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2019-12-3 11:35 AM 發表

要嚮大陸有樓,容乜易。幾十萬,都可以有間啦!你有自由兩地往返,我限你乜野你又知唔知成龍,王晶、周星星、譚校長,甚至所有中國富豪D錢依家放晒嚮邊度國家呢? ...
足以証明內地文明及財務自由, 知冇?

主題標籤 #港鐵
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]