• 瀏覽: 7,992
  • 回覆: 7
+4
引用:
原帖由 mib04 於 2019-12-2 06:48 PM 發表
「即日起暫停審批美軍艦機赴港休整申請」
懲罰美軍,還是懲罰香港啲酒吧,商鋪
取消獨立關稅區 , 你唔問下懲罰香港定懲罰中國...?

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-12-2 07:31 PM 發表
根本就無用,係做比國內外5毛睇,攞番個彩。
通過完咩人權法案咪又係無用,破壞掉磚都係拉, 做比反中白痴睇...

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-12-2 07:46 PM 發表

你睇下高官什麼反應就知啦。 人權法通過後你睇下克警都乖左。
5x 個傻仔以為人地乖左, 最後咪自己7左...

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-12-2 08:12 PM 發表

睇下邊個柒,人權法通過,中共幾大反應就知好驚
而家咪老美7, 以為貿易戰好易贏,年幾都搞唔惦,而家連香港呢樣棋都用埋, 已經無咩棋可以用...都係贏唔到...

但最7係反中白痴, 犧牲自己做人籌碼仲on99 幾為有咩咩自由法護體, 點知都係比人拉...

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-12-2 09:49 PM 發表

貿易戰中共現在挨緊打,死要面,睇下挨得幾耐,你準備好食草未?領導人話㗎!
好食呢D斷章取意思, 毒媒用來呃D傻仔, 你信唔洗話比我知...

至於貿易挨幾耐? 你睇下特朗普仲有得做幾耐仲好..., 佢比人換埋都未有得贏...

引用:
原帖由 apmichael 於 2019-12-2 10:32 PM 發表

係罰美國人
同貿易戰一樣...

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-12-3 12:55 AM 發表

你繼續鄉土做井底。
無 pt 駁就...過主啦...
就睇下中國人要食草先, 定特朗普比人換走先...

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-12-3 01:05 AM 發表

民主共和兩黨對中共強硬已是共識,就算民主黨上台一樣會對中共強硬,人權法都有好多民主黨人推動,如果你以為換左特朗普就會不同,只不過是你無知死撐。 ...
講緊食草呀, 唔敢講了...? 邊個死撐...? 邊個信毒媒都發覺自己7了...?

咁快為特朗普打定輸數呀...

以為佢地雙方有共識就更7, 如果對付中國, 由特朗普贏, 咁民主黨變相送個功勞比特朗普..., 你當民主黨傻既... 而家好似撐你, 到選舉時貿易戰仲拖緊, 就撐你一腳數你搞差D貿易..., 真係你要死唔比你死咩...

至於香港反中果班, 講到尾人地民主共和兩黨都當呢D傻仔係爛頭卒, 坐完監無野撈時, 民主共和兩黨會唔會話收留你..要左你...當你係公民...? 自己諗啦..., 我都廢事講...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]