• 瀏覽: 4,399
  • 回覆: 53
如果沒有國內14億同胞支持特區政府。本土旺師,黑衣人,偽街坊和曱甴聯絡社會各階層打倒支持特區政府人士。一旦曱甴主導社會,小弟不能享用所有特區基本服務。黑衣曱甴是食人異形

屎片邊個教?咪你班高等教授囉

醫療相關人員及高等教育教師接受培訓時,應站在病人、弱者及溫順的一方。

寒冬將至.........人必有一死......!!

犯民及暴徒想全港一齊死,你身為香港人,唔係覺得自己會無事啊?

引用:
原帖由 maoleitau 於 2019-12-2 02:09 PM 發表

受示威活動影響,多所大專院校遭到破壞,紛紛宣布提早完結本學年。香港大學醫學院院長梁卓偉昨發表院況咨文,表示首兩個學期分別有57%及35%的課堂要改為網上教學,又形容現時正經歷「絕望的冬天」,展望春天會帶來新希望。

梁卓偉 ...
中大盛產曱甴 ,過多幾年又有一班黑醫黑護供應,繼續hea醫,醫到死人都面不改容

引用:
原帖由 peter925 於 2019-12-2 20:11 發表
事實已證明教學已唔駛要間大學,大量原來大學用地可以改為住屋了。
x2 將香港所有大學拆卸改為住屋.再在大灣區重建大學

引用:
原帖由 理+誠 於 2019-12-2 02:16 PM 發表
將來嘅醫生水準更加無眼睇!
X2😧

弓起港大/理大成為全球暴徒名校,弓起弓起,暴徒大學之名與日俱增

香港周街都係義務急救員,洗撚咁多醫生咩

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-12-2 05:14 PM 發表
香港有6成人支持
個160萬曱甴支持者去台灣吧

引用:
原帖由 理+誠 於 2019-12-2 02:16 PM 發表
道德淪亡,水準幾好都無眼睇㗎喇。

吓?原來尐黑衣暴徒唔係你哋中大學請入去架咩?

黃教授黃學生黃大學,未來香港可想而知

引用:
知病人係愛國藍斯,必有醫療事故

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]