• 瀏覽: 6,311
  • 回覆: 82
+7
侏儒村搬離大陸去印度未?

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-12-2 09:51 AM 發表
區議會選舉曲終人散,在反修例風暴下,區選被視為一場「公投」,政治議題成為重點,投票率創新高,民主派最終橫掃八成半議席,多名建制派現任立法會議員落馬,被視為溫和建制的實政圓桌田北辰是其中一名。「田二少」接受《香港01》訪問,詳談當中感受。田北辰形容,他走的是中間溫和路線,所有選票都是建基於理念,又提到實政圓桌整體得票比率其實高於整體建制派,證明其路線大有可為。被問到政府高官至今無人問責下台,建制派是 ...
其實只要渣緊教育呢環就夠. 要毒一個地方,先由教學洗腦做起,
十年後就有收成...廿年就好似衣家香港咁了.

引用:
原帖由 愛吃三文魚的貓 於 2019-12-2 10:16 AM 發表
田少路線一直都好好,香港就係需要呢d人材
界票黨,田二五口說中立其實深黃!幫美國人做事既商人,但又搵大陸人錢

引用:
原帖由 一休門生 於 2019-12-3 09:09 AM 發表
看看呢半年 看看67暴動 比較下當其時港英政府 呢刻何來算高壓?
完全同意!
不過冇腦嘅人唔識咁諗。
67年冇地鐵可以燒,不過如果有人燒警署、破壞英國領使館,唔開槍就奇。
唔相信當時有人考慮過圍警察總部。

你要人放寬,你都要做到d成果出來先得架?而家香港立立亂,仲成為外國攻擊大陸嘅工具,你仲好意思要人俾多d話事權你?

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-12-2 09:51 AM 發表
區議會選舉曲終人散,在反修例風暴下,區選被視為一場「公投」,政治議題成為重點,投票率創新高,民主派最終橫掃八成半議席,多名建制派現任立法會議員落馬,被視為溫和建制的實政圓桌田北辰是其中一名。「田二少」接受《香港01》訪問,詳談當中感受。田北辰形容,他走的是中間溫和路線,所有選票都是建基於理念,又提到實政圓桌整體得票比率其實高於整體建制派,證明其路線大有可為。被問到政府高官至今無人問責下台,建制派是 ...
現在暴徒係鈎結外國勢力,意圖推翻中共政權,點樣放寬呢,請問亞田北辰

你越放鬆,代表港獨勢力進佔,所以一定不能鬆。

唔好玩啦. 溫和建制? 已經擺明係反政府25啦.

以前就是太過寬鬆,現在才應該要收緊,要班暴徒知道誰是莊、誰是閒!

呢件垃圾會唔會好似佢個廢柴大佬咁又被阿爺搣柴呢? 係就好啦. 一門兩搣柴. 真係光宗耀祖啦.

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-12-3 10:53 AM 發表

仆街教協!仆街葉建源!仆街學畜!!

呢D走狗仆街,應全家落地獄!永不超生!!
x2

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]