• 瀏覽: 12,311
  • 回覆: 197
+10
阿伯死埋添啦 又問邊個可以拎番條命

引用:
原帖由 nitricacid 於 2019-12-1 07:47 PM 發表
好彩唔係畀人切咗條啫!
非常可惜

佢on9啫,見到條揸刀傷人嘅傻佬仲走埋去講耶穌,抵死。

我認同你係可憐 但人地條命就唔係命

有位老伯給曱甴殺了,誰給回他的生命?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-12-1 04:53 PM 發表
民主派在區議會選舉大捷,成功連任的東區區議員趙家賢、西貢區區議員方國珊,以及成功當選觀塘區議員的梁凱晴、落選的新民黨社區主任劉聖雪今(1日)一同出席港台節目《城市論壇》。劉聖雪對民主派入主區議會表示憂慮,批評他們從沒與暴力割席,不希望見到暴力情況繼續在社區發生,趙家賢即反問失去的人命又如何賠償,並指著自己早前遭咬甩的左耳:「我隻耳被一個講普通話嘅人咬咗,之後駁唔返,邊個畀得返?」他強調政府必須回應 ...
佢係正宗趙耳完

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-12-1 04:53 PM 發表
民主派在區議會選舉大捷,成功連任的東區區議員趙家賢、西貢區區議員方國珊,以及成功當選觀塘區議員的梁凱晴、落選的新民黨社區主任劉聖雪今(1日)一同出席港台節目《城市論壇》。劉聖雪對民主派入主區議會表示憂慮,批評他們從沒與暴力割席,不希望見到暴力情況繼續在社區發生,趙家賢即反問失去的人命又如何賠償,並指著自己早前遭咬甩的左耳:「我隻耳被一個講普通話嘅人咬咗,之後駁唔返,邊個畀得返?」他強調政府必須回應 ...
哈哈,冇耳性嘅人要隻耳做乜?

引用:
虐打精神病人都未同你計

佢隻耳點解被人咬, 佢自己最清楚. 自己做過乜, 就會有乜報應.
不過肯定一樣, 佢隻耳一定唔係比警察咬. 咁點解又講到隻耳同查警察有關? 講野語無倫次, 唔好以為個個都係你班曱甴暴徒咁白痴至得.

引用:
你只耳要獨立調查???

既然支持暴力又何需要耳?就係暴力先冇左耳者嘛,點解你行動同思維唔一樣既?你個白痴仔係咪覺失調?

引用:
無耳耳猿

你只耳冇咗問問返襲擊你嗰個人囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]