列印

[本港新聞評論] 【周日人物】會考零分毅進肥佬 區選打倒建制猛將 陳梓維:凡事無試過點知唔得? - 20191201 - 要聞

【周日人物】會考零分毅進肥佬 區選打倒建制猛將 陳梓維:凡事無試過點知唔得? - 20191201 - 要聞 E-mail 此主題給朋友

【明報專訊】區議會選舉「政治素人」報捷,其中陳梓維打敗現屆油尖旺區議會主席葉傲冬後,其手寫政綱及波衫照片瘋傳,「藍絲」陣營揶揄他是「弱智仔」,他得啖笑。

垃圾+廢青+暴徙+曱甴+零分=拘巳完??????
損民低智之禍!

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/%e8%a6%81%e8%81%9e/article/20191201/s00001/1575135950496/%e3%80%90%e5%91%a8%e6%97%a5%e4%ba%ba%e7%89%a9%e3%80%91%e6%9c%83%e8%80%83%e9%9b%b6%e5%88%86%e6%af%85%e9%80%b2%e8%82%a5%e4%bd%ac-%e5%8d%80%e9%81%b8%e6%89%93%e5%80%92%e5%bb%ba%e5%88%b6%e7%8c%9b%e5%b0%87-%e9%99%b3%e6%a2%93%e7%b6%ad-%e5%87%a1%e4%ba%8b%e7%84%a1%e8%a9%a6%e9%81%8e%e9%bb%9e%e7%9f%a5%e5%94%94%e5%be%97

熱賣及精選
各位CHING, 建制巳落敗,係時候徹底同爛果 SAY NO!
所有爛果作故仔帖, 大家從此以後都唔好回應!
讓呢D帖永遠沉底, 絕跡香討!
否則,連香討也會落在暴徒手中!

https://www.youtube.com/watch?v=zhVs-mQi89w

還有嘉湖北曱甴議員明言
“以報復警察為主,不會服務街坊”

唔洗比d人話大學生高分低能。

壹傳媒死黑記專捧垃圾狗

附件

FB_IMG_1567694594587.jpg(130.24 KB)

2019-12-1 01:44 PM

歪 理 在 胸 筆 在 手 , 指 鹿 為 馬 好 自 由 , 造 謠 成 性 壹 傳 媒 , 亂 作 老 屈 最 精 英
垃圾

人生從痛苦開始,可幸經歷從不平凡,但願生命中能有一點歡笑,餘下生命能與意中人一齊渡過。
引用:
原帖由 36H 於 2019-12-1 01:42 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=zhVs-mQi89w

還有嘉湖北曱甴議員明言
“以報復警察為主,不會服務街坊”
咁所有薪津全數落袋,真和味!!!

時令之嘛,你估真是好味道咩

回覆 引用 TOP

低能白痴都可以做議員,全靠低能白痴選民。

大多數人寧願投比個傻仔都唔投比建制派,藍絲唔反省仲要不斷抵毀人圍爐😂😂😂😂

連登話事人!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2019-12-1 02:00 PM 發表
低能白痴都可以做議員,全靠低能白痴選民。
有咩人系白痴低能。。那ㄧ個議員

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2019-12-1 02:05 PM 發表

有咩人系白痴低能。。那ㄧ個議員
我同你好熟?你唔識上網查

回覆 引用 TOP

「我挑......戰鄺神」

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→