• 瀏覽: 5,816
  • 回覆: 69
+6
催淚彈不含二噁英,但香港學校教出好多易惡嬰港孩。

1)本來就係有暴徒先用催淚彈,催淚彈已經係最低武力驅散。
2)事實無二噁英,班黃人都唔會理,繼續鬧警隊,選舉做假佢地都當正自己有160萬人支持架。
3)我支持警隊唔用催淚彈架,請警隊用以拘捕為主既武器配合拘捕為主既戰術。

呢個學者大劑喇

呢個中大學者小心被私了🙄

佢哋知咯

曱甴係唔會接受現實

早說了曱甴燒垃圾才會二噁英的/😓
不過早知道他們並不是為了這目的/😧

附件

6f330d14gy1g9b8mc141hj20u00o4tak.jpg(87.82 KB)

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2019-12-1 10:14 AM 發表
吹女旦本身係用來趕走人群,唔向人群射有咩用?
講緊直射

引用:
原帖由 不切實際 於 2019-12-1 10:35 AM 發表
冇用,市民唔會信科學,唔會信真相,只信心中相信嘅野,太子站冇死屍,冇家屬,冇朋友,冇片段,冇証據嘅神秘死亡事件都仲有人信。
UFO都起碼有假片

引用:
原帖由 thunderpig 於 2-12-2019 08:22 發表

講緊直射
不嬲都向上拋物線

燒垃圾就二噁英
班曱甴鳩吹自己大學生,個個文盲咁
剛剛有單新聞賴唔係勵志咁話條白痴仔,連曱甴成日睇唔起嘅毅進都讀唔掂,選咗做區議員
根本曱甴多以智障為主,夾雜極少數大學生,再加啲啲專業人士,咁就全部中產專業人士學歷大學生
曱甴唔知醜字點寫架
少數代表多數,出術做假講大話,一班廢物卻唔自知
入邪教時舉行嗰個所中謂過契俾神嘅儀式就已經讓其左眼周邊腦部受損喇
大學生?中產?專業人士?
食屎啦

吸多兩啖,精神爽利

汽油彈,燒膠就會產生300種致癌物質

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]