• 瀏覽: 13,016
  • 回覆: 117
+2
.

有生意唔做,唔會卦~黑衫又抽死人水。

曱甴死都死得惡過人。

又打算裝修寶福山嗎? 定諗住去懲罰寶福山?

曱甴生就害人
死就害寶福山

引用:
原帖由 120321 於 2019-11-30 11:04 AM 發表
點解咁多黑衣人有工唔做,四處搗亂? 周顯話你知!

一宗真人真事,原來全港最大的麻將館,也有付錢給黑衣人,不是資助,而是交保護費。黑衣人所有的店舖,全都不搞,就單單專門去搞麻將館,這是名正言順的「黑」(衣人)吃「黑」(社會)。
為什麼呢?一來是因為荃灣一役,麻將館投降過一次,造成先例。二來是,向店舖收保護費,形象既不好,也收不了多少錢。但開麻將館,一個月請客人飲食住酒店(按:內地客),都要幾十萬元固定支出公關費,大把budget,付十萬八萬不為多,最好劏。
在座眾人聽到了,均說:「咁好搵,我都着件黑衫,蒙個面,去麻將館收錢了。」我說:「咁你都要集合十個八個人先得,你一條中坑去收錢,斷估阿PS都無咁蠢,磅水給你吧?」(至於PS是誰?不能說。)

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28712481

BTW,各位CHING, 建制巳落敗,係時候徹底同爛果 SAY NO!
所有爛果故仔帖, 大家從此以後都唔好回應!
讓呢D帖永遠沉底, 絕跡香討!
否則,連香討也會落在暴徒手中!

差人應準備多彈,出發去寶福山同班曱甴大殮!

福寶山接咗,到時可能引來好多曱甴。

福寶山唔接,一樣引來好多曱甴。

都係大酒店搞好D,話哂本土,而且有公仔佬照住。

引用:
原帖由 120321 於 2019-11-30 11:04 AM 發表
骨灰龕橫飛嘅場面。

條友死於自己貪玩失敗,衰硬膠

唔明做咩唔去萬國,及九龍殯儀那些

新哥係得嘅

引用:
點裝修法?😓
掃平靈堂?😫

佢唔係信教咩? 咪叫班宗教人士幫佢係宗教墳場囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]