• 瀏覽: 2,581
  • 回覆: 52
美國的香港人權法,是對香港伸手干預的一種制裁政策,同時將香港擄劫成為威脅中國的一種策略。
黃分子的邏輯是中國對我不好,限制我參選自由,限制我串通外國,我就要串通外國,要求外國干預,要求外國制裁香港。以一己的私仇用整個社會來承受損失。

政治立場令人愚蠢,竟然有很多人去支持這人權法,並感謝美國的管制。一種崇尚美國管轄的心態竟然存在在一部分人的心裡。
寧做美國狗,不做中國人。
香港經過這動亂,將大部分人背叛心帶出來。
不滿政權已到了不惜背棄自己民族,自己國家。
令人擔憂的,這些並不是少數,還包括香港的新世代。

香港人係弱撚智

美心太子女講得啱, 呢一代嘅yellow object 我諗真係要放棄佢哋, 中國政府 希望聽到我哋嘅心聲, 亦都希望 佢知道應該點做

港獨不成,乞求美殖。

引用:
原帖由 lewark 於 2019-11-30 09:54 AM 發表
美國的香港人權法,是對香港伸手干預的一種制裁政策,同時將香港擄劫成為威脅中國的一種策略。
黃分子的邏輯是中國對我不好,限制我參選自由,限制我串通外國,我就要串通外國,要求外國干預,要求外國制裁香港。以一己的私仇用整個社會來承受損失。

政治立場令人愚蠢,竟然有很多人去支持這人權法,並感謝美國的管制。一種崇尚美國管轄的心態竟然存在在一部分人的心裡。
香港經過這動亂,將大部分 ...
不是少數, 一代傳一代, 越來越多

引用:
原帖由 lewark 於 2019-11-30 10:20 AM 發表
港獨不成,乞求美殖。
可惜我們成為曱甴的人質!

引用:
原帖由 Lpo13579 於 2019-11-30 10:23 AM 發表

可惜我們成為曱甴的人質!
不一定,始終香港亦有好大部分有民族尊嚴。

引用:
原帖由 cats77 於 2019-11-30 10:22 AM 發表

不是少數, 一代傳一代, 越來越多
毒媒的宣染成效很大。

在香港的文宣戰,中國敗了一仗。

現在眼巴巴看著美國殖民主義在香港形成,

中央只懂阻人去澳門及內地,無一些實用的政策。

周庭直情叫美國出兵, 救香港.

中央應由得香港衰到盡, 轉頭各阿爺求救先再出手.

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-11-30 07:40 PM 發表

你想話 中華人民共和國人連美國狗都不如嗎?唔怪得連習公主都要做美國狗啦!

係呢, 李登煇, 蔡英文, 陳水扁, 馬黑思, 達賴,吾爾開希,成吉思汗 係咪你自己民族?

我地香港人都知道地球上冇任何一個國家係由我地香港人自己所擁有嘅。

而我地都清楚知道, 農場擁有畜牲, 但畜牲唔 ...

係你心聲。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-11-30 19:40 發表

你想話 中華人民共和國人連美國狗都不如嗎?唔怪得連習公主都要做美國狗啦!

係呢, 李登煇, 蔡英文, 陳水扁, 馬黑思, 達賴,吾爾開希,成吉思汗 係咪你自己民族?

我地香港人都知道地球上冇任何一個國家係由我地香港人自己所擁有嘅。

而我地都清楚知道, 農場擁有畜牲, 但畜牲唔 ...
你鍾意做A 唔鍾意做B ,唔等如B不如A, 例如有D狗鍾意食屎唔食骨頭,唔等如骨頭差過屎

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-12-7 23:48 發表
咪係, 對于中華人民共和國來講, 共產黨叫佢地吃屎, 佢地就話屎好吃
你理解力有問題,你鍾意做美狗唔等如美狗好過中國人。

學吓中文啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]