• 瀏覽: 14,940
  • 回覆: 5
+4
咁又制裁??成日煽動反中亂港 中國香港也應制裁呢d人😌

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-30 01:19 PM 發表

冇反中
冇亂港
只係制裁建制9而已
牠們不代表香港
乜野不代表香港??曱甴代表香港?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-12-1 01:10 PM 發表

建制9不代表香港
睇唔明嗎?
你口中嘅曱甴勝選
佢地係香港將來
證明建制9連曱甴都不如
建制9屍位素餐lam著數多年
除非你認為香港過去模式正確繼續 ...
哈哈 二十幾年後回歸後 看看如何''中國香港加埋後 會支持誰多??玩人多 🙄人多代表岩?03年好多人反二十三條 話佢惡法(話會失去自由人權)但澳門立左二十三條仍享有回歸前的人權自由 ,反映什麼??反映當年你們這麼多笨蛋相信了犯民等等的抹黑誤導,反應你們判斷錯,從而迫政府徹回,但其實今日好當年好,呢d民意都給犯民等等背後的人操縱咋  
https://youtu.be/FPnOOFlK8Fs

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-12-1 04:40 PM 發表

我都唔知你想up乜
佢地係香港的將來你up的,我未話快一國一制lo,仲講乜佢地係香港將來,而家四成幾支持政府'''''將來回歸後支持政府比例更大 將來曱甴比例很少🤫

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-12-1 08:04 PM 發表

由赤共行資本主義果日開始已經1國1制啦
你擔心吓2047前赤共冇撚埋仲好啦
澳門也是嗎??

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-12-3 06:54 PM 發表

一國兩制係港澳不實行赤共主義,50年不變
而家全部行資本主義,係一國一制
如果港澳轉行赤共主義先會一國兩制 ...
唔係一國兩制??即係冇民主自由??唔係民主自由 又何解仍享有回歸前的人權自由??又何解冇人好似香港人咁成日作反..又何解可以安定??😙

主題標籤 #蔣麗芸
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]