• 瀏覽: 14,942
  • 回覆: 193
+4
建制又幫反派谷選票

下年又變天

非常支持建制做法,留反啲錢幫阿婆好過啦

唔係唔起,等到所有暴徒案件審判完,跟進要求賠償。暴徒做完要有責任。唔通用交稅人的錢去維修咩!

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-30 08:26 AM 發表
政府指因接到「議員關注」,先後撤回三項涉及大學醫療教學設施的撥款,包括中文大學於大埔興建一座教學科研綜合大樓;港大設施提升及醫學院校區發展的項目;理大醫療教學大樓興建計劃。外界熱議到底是哪些議員的關注可以令政府撤回三個項目?民建聯的蔣麗芸今日(29日)回應《香港01》查詢時指,據她了解,政府當局曾聯絡過不同議員,有議員直言不會支持項目,令政府擔心沒有足夠票數通過。有非建制派消息人士透露,幾乎全體建 ...
財政同嗰條咁既爛鬼法案有咩關係呢?啲傻仔淨係識喺度無限上綱。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2019-11-30 09:48 AM 發表

財政同嗰條咁既爛鬼法案有咩關係呢?啲傻仔淨係識喺度無限上綱。

人權法同呢單嘢有乜關係???
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-30 08:26 AM 發表
政府指因接到「議員關注」,先後撤回三項涉及大學醫療教學設施的撥款,包括中文大學於大埔興建一座教學科研綜合大樓;港大設施提升及醫學院校區發展的項目;理大醫療教學大樓興建計劃。外界熱議到底是哪些議員的關注可以令政府撤回三個項目?民建聯的蔣麗芸今日(29日)回應《香港01》查詢時指,據她了解,政府當局曾聯絡過不同議員,有議員直言不會支持項目,令政府擔心沒有足夠票數通過。有非建制派消息人士透露,幾乎全體建 ...

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2019-11-30 09:48 AM 發表

爛鬼法案可以制裁埋討論區噏廢話愛國奴才,仲話唔關事

投埋俾泛民有乜所謂,反正都係拉死。
引用:
原帖由 dashhk 於 2019-11-30 08:42 AM 發表
建制又幫反派谷選票

下年又變天

引用:
原帖由 dashhk 於 2019-11-30 08:42 AM 發表
建制又幫反派谷選票
下年又變天
你啱
一於拖到出年
拖死保皇黨

咁又制裁??成日煽動反中亂港 中國香港也應制裁呢d人😌

起完,咪又係再燒過

意味中資沒法cap 水!

大學要獨立,反政府就不要再拿政府錢了!納稅人不想資助暴徒!

主題標籤 #蔣麗芸
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]