• 瀏覽: 8,566
  • 回覆: 141
+4
弱智峰
唔好代表港人呀
冚家剷 
👿🖕

警員不能進入的地方為何要政府撥款?

咁許智峯襲擊女人即係向全港一半人口宣戰啦?

引用:
原帖由 殖民英犬的末日 於 2019-11-29 10:51 PM 發表
你們犯民支持的暴動
與支持的理大和中大的暴動
是不是也說明
你們犯民與暴徒一起
已經對香港人宣戰了呀?

美圖秀秀

附件

IMG_20191129_224205.jpg(56.01 KB)

理大民事訴訟向千幾隻曱甴追討維修費,1人30萬,有3億幾做維修,咁咪照舊撥款囉。

搶手機死賊仔,唔好代表我 !

建設完又打爛,無謂浪費啦!
搞掂個保安措施先啦!全大學人面辨識,智能出入閘口!

你改下搶手機壞習慣先啦

話撚咗削減大學撥款,冇人騷,冇人理,由邊道做起,冇人知,冇人提出,呢鳩埋,講多過做!廢噏!

許人渣

引用:
原帖由 殖民英犬的末日 於 2019-11-29 10:48 PM 發表
政府撤回三間大學撥款申請-許智峯質疑向港人宣戰

財經事務及庫務局早前去信立法會財委會,表示得悉有議員關注,所以提出撤回兩項分別涉及中大及港大醫療教學設施撥款申請,當局亦已經撤回涉及理大擴建工程項目撥款。

多名議員關注有關決定,民主黨許智峯質疑政府是否要向大學、香港人宣戰,要求局方公開是哪位議員曾表達關注,又指亦有議員關注警員加薪的項目,但局方沒有撤回項目。公民黨楊岳橋表示,有關項目涉及 ...
大學係私人地方,點解要政府出錢?

引用:
原帖由 CarrieLi 於 2019-11-30 03:51 PM 發表

大學係私人地方,點解要政府出錢?
不用操心,曱甴會[和你修]

大學裏頭都唔係大學生,係暴徒香港人,尼方面許已完最清楚

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]