• 瀏覽: 9,440
  • 回覆: 50
+3
引用:
原帖由 hk_mask 於 2019-11-28 07:30 PM 發表

拘捕會唔會好啲呀?😖
應該私了解決會好d, 話晒美國人權法案係支持私了的!

大波驊等死啦!

制裁名單?話制裁就制裁,不用審,太獨裁了,美國變成咁獨裁!告上國際法庭。

引用:
原帖由 美斯之王 於 2019-11-28 19:04 發表
希望中央出手威返次,驅逐肥佬黎同河童出境。
係拉返大陸受審先啱

咁天真,以為美國先可以制裁😂

未必

引用:
原帖由 中華移民共和國 於 2019-11-29 02:39 AM 發表

你真係無恥到無人有,之前又話人地唔敢簽,宜家又話第二樣。之前猛吹沉默大多數,輸9左又衝出黎柒。
咩沉默大多數?
你噏乜?
你會唔會張冠李戴咗?

引用:
原帖由 dino0629 於 2019-11-28 06:51 PM 發表
美國總統特朗普正式簽署《香港人權與民主法案》,美方未來可以制裁損害香港高度自治的香港官員及人士。有學者認為,主事《逃犯條

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191128/photo/bkn-20191128170811131-1128_00822_001_01b.jpg?20191128172624

支持美國制裁班人渣!

新聞來源連結:

https://hk ...
畀人洗腦洗得白白淨淨! 香港沒有自由沒有人權嗎? 香港的自由度比美國還要高! 正正是畀班仆街同埋25仔濫用自由,特別係新聞自由,先有咁多傻仔,包括新選任嘅油尖旺區低B 電梯維修學徒, 相信 831太子站真係有人死咗, 有啲咁樣嘅傻仔區議員, 黎緊睇下你哋班街坊會有幾仆街!

仲有, 你班黃人唔使嚟香港討論區做文宣喇, 我哋成年人思想成熟,你哋做幾撚多文宣都起不了丁點作用的!🤭🤭🤭

名單一出,就要搵美資開刀,
而且唔係本港,而係中國~

制裁香港狗賊

引用:
原帖由 美斯之王 於 2019-11-28 07:04 PM 發表
希望中央出手威返次,驅逐肥佬黎同河童出境。
真?

鍵盤翻頁
左右