• 瀏覽: 1,094
  • 回覆: 16
【星島日報報道】就讀香港知專設計學院的15歲女生陳彥霖,早前失蹤後被發現浮屍海面,事件其後引發爭議。有網民今日在調景嶺香港知專設計學院發起集會,要求校方交代事件,並提供完整閉路電視片段。  下午1時許,數十人參與集會,當中包括知專學生,校方在現場架起水馬及鐵欄,以阻止校外人士進入。有學生其後將聯署信放置在校長室。  ...

【星島日報報道】就讀香港知專設計學院的15歲女生陳彥霖,早前失蹤後被發現浮屍海面,事件其後引發爭議。有網民今日在調景嶺香港知專設計學院發起集會,要求校方交代事件,並提供完整閉路電視片段。
下午1時許,數十人參與集會,當中包括知專學生,校方在現場架起水馬及鐵欄,以阻止校外人士進入。有學生其後將聯署信放置在校長室。

思覺失調,死因無可疑呀!
你玨暴徒,是不是想"香港知專"變成第二間理大呀?

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/修例風波-網民知專學院集會-促校方交代陳彥霖死亡事件-055100802.html

關班人乜事?

引用:
原帖由 vanga 於 2019-11-28 05:06 PM 發表
關班人乜事?
唔搞事唔安樂。

赤腳行走在海邊,沒什么亮點/😜
還要炒作的話,裸奔才有有轟動性/😋

校方殺人咩,你要佢交代D咩出黎??? 傻傻地

執柒佢啦

引用:
原帖由 vanga 於 2019-11-28 05:06 PM 發表
關班人乜事?
又唔係死響知專
關知專乜事 ?

其實....係咪佢地好似唔想返學喳

幾時促爆眼女同屈人輪姦既曱甴女交出醫療報告,俾真相大家睇呢?

引用:
原帖由 chilawytk 於 2019-11-28 05:05 PM 發表
【星島日報報道】就讀香港知專設計學院的15歲女生陳彥霖,早前失蹤後被發現浮屍海面,事件其後引發爭議。有網民今日在調景嶺香港知專設計學院發起集會,要求校方交代事件,並提供完整閉路電視片段。  下午1時許,數十人參與集會,當中包括知專學生,校方在現場架起水馬及鐵欄,以阻止校外人士進入。有學生其後將聯署信放置在校長室。  ...

https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/rH ...
所以劍橋大學罕有地取消香港收生, 轉去上海收生係有原因的~
劍橋大學唔想成為下一間中大理大既, 引狼入室, 被一班低質數既暴徒學生攻陷....
全球都怕咗香港D暴徒學生

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2019-11-28 05:20 PM 發表

所以劍橋大學罕有地取消香港收生, 轉去上海收生係有原因的~
劍橋大學唔想成為下一間中大理大既, 引狼入室, 被一班低質數既暴徒學生攻陷....
全球都怕咗香港D暴徒學生 ...
香港學生又聾又盲㗎

痴線,過左咁耐仲攪,
無新料就去挖返人地出黎,
死曱甴真係超賤,
係咪真係想迫到人地阿媽都跳樓先安樂呢﹖

引用:
原帖由 sinchau 於 2019-11-28 05:27 PM 發表
痴線,過左咁耐仲攪,
無新料就去挖返人地出黎,
死曱甴真係超賤,
係咪真係想迫到人地阿媽都跳樓先安樂呢﹖
你地班曱甴,不如去找問米婆啦!
不過,要找一個誠實可信的。
不要找一隻女曱甴來假扮。

肯定是雞多利生隻肥撈殺的。

依家有議員丶學者,又有美國支持,佔領埋學校都係合法

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]