• 瀏覽: 1,491
  • 回覆: 19
狗官們終於惡有惡報了

引用:
原帖由 Bloody_May 於 2019-11-28 01:41 PM 發表
狗官們終於惡有惡報了
有咩惡報?

土共要開香檳

引用:
原帖由 Bloody_May 於 2019-11-27 10:41 PM 發表
狗官們終於惡有惡報了
害死香港人. 對香港有害無利. 話唔賣非致命武器俾香港, 咁香港就買中國出產啲嘢囉,
唔夠非致命武器就係迫香港警察用致命武器, 再唔掂係唔係要出動解放軍? 美國唔俾解放軍去美國有屁作用.真唔明啲人會咁鬼愚笨.

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-11-28 02:32 PM 發表

佢一定講唔出,人講佢又講,曱甴係咁幼稚,惡報?人地每月繼續攞廿三萬人工,住大屋坐靚車,食好住好,一年去幾次旅行,退休依舊攞一大筆退休金,呢D叫惡報? ...
我覺得 泛黃 就唔好 做公務員了, 做得公務員就 親中愛港, 同美國冇關係 又怕什麼人權法? 十四億中國人 都未怕過啦!

引用:
原帖由 chompx2 於 2019-11-28 02:23 PM 發表

害死香港人. 對香港有害無利. 話唔賣非致命武器俾香港, 咁香港就買中國出產啲嘢囉,
唔夠非致命武器就係迫香港警察用致命武器, 再唔掂係唔係要出動解放軍? 美國唔俾解放軍去美國有屁作用.真唔明啲人會咁鬼愚笨. ...
你講咁多, 結論係中共可怕, 服咗你

可惜啊,美國冇麵包俾你食,我咪睇吓你開心得幾耐囉!!

當你窮到冇錢,交上網費嘅時候,你咪知咩叫現實囉!!

制裁香港,又不是制裁北京,甲甴咁開心,弱智。

引用:
原帖由 鄉英機 於 2019-11-28 02:20 AM 發表

你講咁多, 結論係中共可怕, 服咗你
中共有乜可怕?暴徙怕啫,
普通百姓又冇犯罪怕乜呵.
我都希望解放軍早日平亂.

中產反對逃犯條例上街,唔係因為驚畀人定罪充公資產?
而家呢條法案,連你冇罪都可以凍結充公資產,亦連審訊機會,搵隻代理河童話係就係?你地唔出來反抗?

香港白痴真係多

引用:
原帖由 Bloody_May 於 2019-11-28 01:41 PM 發表
狗官們終於惡有惡報了
解釋下有咩惡報?🤭

引用:
原帖由 狂人甲 於 2019-11-28 05:22 PM 發表
可惜啊,美國冇麵包俾你食,我咪睇吓你開心得幾耐囉!!

當你窮到冇錢,交上網費嘅時候,你咪知咩叫現實囉!!
其實啲中國人最害怕嘅就係發現如果中國真係同香港斷絕來往之後香港人生活得更加開心

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]