• 瀏覽: 15,588
  • 回覆: 193
  • 追帖: 2
+2
行得咁前,我真係恭喜你呀~~

大家諗好搬返深圳未!!
而家香港係暴徒玩晒
搬返去啦!!

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/憂香港前途-家長計劃-移民返深圳-073728529.html

想生個女,仲要係靚女,俾曱甴迫做慰安婦,咪留香港返學囉

想生個仔做暴民,咪返香港學校囉

昨天都上了深圳置業了,隨時著草!

我識有大機構都要加大投資在大陸,停了香港發展

相信2020年是愛港人士的逃亡潮。香港的職位招聘留返俾黃店請佢地賣魚彈啦!

香港大學出來已無前途,中資已講明唔再請,有子女的得2條路簡,有錢D就送去外國,窮的送返中國,走唔到留係香港的只會白養20年一畢業就雙失

香港已經是曱甴溫藏

引用:
原帖由 o_0 於 2019-11-27 08:42 AM 發表
香港大學出來已無前途,中資已講明唔再請,有子女的得2條路簡,有錢D就送去外國,窮的送返中國,走唔到留係香港的只會白養20年一畢業就雙失
這事好事

封剎香港學生

引用:
原帖由 含情默默小淫婦 於 2019-11-27 08:34 AM 發表
行得咁前,我真係恭喜你呀~~

大家諗好搬返深圳未!!
而家香港係暴徒玩晒
搬返去啦!!

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/%E6%86%82%E9%A6%99%E6%B8%AF%E5%89%8D%E9%80%94-%E5%AE%B6%E9%95%B7%E8%A8%88%E5%8A%83-%E7%A7%BB%E6%B0%91%E8%BF%94%E6%B7%B ...
香港買樓出租, 大陸住

港人應拒向林鄭政府交稅,

林鄭政府做曱甴內應,呃港人錢去縱容曱甴,殘暴香港

佢冇資格向市民拿糧响,
叫曱甴納返稅俾但啦!

林鄭政府管中國香港下,  既然不斷私通曱甴打壓愛國市民,

愛國市民為自身安全,應考慮撤離香港為上!

愛國愛香港,應拒向支持曱甴的林鄭集團交稅!

係就快拉 唔好廢老基礎得把狗口呀

引用:
原帖由 ~CHEMISTRY~ 於 2019-11-27 08:57 AM 發表
係就快拉 唔好廢老基礎得把狗口呀
同意,建制應發揮帶頭,拒向林鄭交稅,免用來養大曱甴!

無錯 大陸仲有錢途
信阿爺有人仔賺

最好係食香港福利去深圳返工

同樣開始認真考慮。有冇乜政府機構提供港人移居內地資訊或協助?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-11-27 08:50 AM 發表
港人應拒向林鄭政府交稅

林鄭政府做曱甴內應,呃港人錢去縱容曱甴,殘暴香港

佢冇資格向市民拿糧响,
叫曱甴納返稅俾但啦!
紅字絕對No,交稅咽係俾林鄭月娥

唔交稅係泛民亂港嘅政策之一

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]