• 瀏覽: 680,280
  • 回覆: 101
  • 追帖: 236
+414
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-12-4 17:20 發表

警察每粒子彈都有"身份證"(來幅線),想偽冒不易...
警察買既一定係原廠貨每枝槍制造商一定有記錄,而且同一枝槍可以配多過一條槍管

只要有黃色警察配合從槍房取走槍管再換落黑槍,用後放回槍房,就已經可以嫁禍警察

引用:
原帖由 big3624 於 2019-12-4 21:43 發表

槍房每日每更都不停會點數,呢樣唔使擔心
del

引用:
原帖由 Chincilla 於 2019-12-5 02:29 發表

仲有執X倉,佢 facebxxk 有暴徒專線訂野
屯門嗰間叫幸丸妹妹,慎防中伏

引用:
原帖由 y98141 於 2019-12-5 08:22 發表

活捉一艇美軍果次真係好轟動,前排又打左架海軍全球鷹來,老美又唔敢實彈報復,激到老美死死下
不過最後連人帶槍放走晒
起碼都應該沒收晒美軍啲裝備先放人啦

引用:
原帖由 G36 於 2019-12-5 11:30 發表

延後利益

AO, 大佬在位時不收錢
退休/離職後先揾真銀
即使ICAC有心亦無符
何況...
ICAC呢個機構本身都唔係乜野好東西

引用:
原帖由 Hareluya 於 2019-12-5 17:09 發表

人地而家係政協副主席,咁係戥冬菇wor
有doubling down呢樣野,唔算燉

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2019-12-5 17:33 發表

城門水塘落毒,水主要新界東享用,即佢地理解啦
城門唔係俾新界東既

引用:
原帖由 ahmei 於 2019-12-5 21:25 發表

我地樓下有好多小野貓,追住啲老鼠,真係好勁。
講開上次東張西望報導食環外判用番薯入籠引老鼠,東張用叉燒......
食環唔用蕃薯的話新會俾審計署批評不依指引,咁點轉

引用:
原帖由 kylohk 於 2019-12-6 04:32 發表

我越來越覺得智能手機係一個用黎洗腦嘅超級武器。我最初裝佐個東網app,每幾分鐘就會收到通知話有新嘅消息。煩到我刪佐個app。

以前啲人要睇報紙要番到屋企、入佐間酒樓坐定先可以開黎睇。宜家隨時隨地開個app就有嘢睇啦。相信用蘋果app嗰啲人部電話每幾分鐘就彈篇反中嘅報導出黎。唔被洗腦都難啦!

有報導話fb啲高層係唔會俾自己仔女用。佢哋好名知自己個網站對社會有咁深遠嘅影響都照俾人用喎。究竟有 ...
而且生果動新聞用動畫來講新聞,更易令人入腦

引用:
原帖由 ricebuket 於 2019-12-6 14:18 發表
馬交又開始發育了

自從有自己水域後,就一日一日長大

引用:
原帖由 三級警司 於 2019-12-6 09:27 發表

膽粗粗去了利昌
唔使膽粗粗既,有錢就得
上次雖然只係買兩粒,但係櫃枱大叔依然好好招呼

del

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]