• 瀏覽: 1,657
  • 回覆: 15
自區選建制大敗之後
香討大量藍絲跳晒出黎
又不停話香港已死
不停話會日日暴力升級
又話選舉時間唔岩
選舉不公
總之就係唔接受自己輸左,輸打贏要
但係民主其中一樣成功因素就係輸家要接受失敗
以前俄羅斯,泰國就係民主選舉完之後輸家唔認輸,輸打贏要,結果出現戰亂

我就唔輸打贏要,不過幾時區議會聯署自絕於大陸呢?

日日抹黑政府政策,唔出聲明你地對得著班所謂義士?

引用:
原帖由 迪亞高哥斯拉 於 2019-11-26 11:46 AM 發表
自區選建制大敗之後
香討大量藍絲跳晒出黎
又不停話香港已死
不停話會日日暴力升級
又話選舉時間唔岩
選舉不公
以前俄羅斯,泰國就係民主選舉完之後輸家唔認輸,輸打贏要,結果出現戰亂 ...
連登仔話投完票都要繼續排隊,點都要阻住,要啲上年紀嘅見到長龍棄權返屋企,呢啲又算唔算輸打贏要?策略吖嘛,濕鳩垃圾文宣。

引用:
原帖由 東涌水友 於 2019-11-26 12:31 PM 發表

連登仔話投完票都要繼續排隊,點都要阻住,要啲上年紀嘅見到長龍棄權返屋企,呢啲又算唔算輸打贏要?策略吖嘛,濕鳩垃圾文宣。
有冇實質見過?
講者,有冇證據佢地做左?
同埋建制都有42%支持
證明都唔少上年紀嘅人排隊投左票

引用:
原帖由 迪亞高哥斯拉 於 2019-11-26 11:46 AM 發表
自區選建制大敗之後
香討大量藍絲跳晒出黎
又不停話香港已死
不停話會日日暴力升級
又話選舉時間唔岩
選舉不公
以前俄羅斯,泰國就係民主選舉完之後輸家唔認輸,輸打贏要,結果出現戰亂 ...
陳梓維
香港新希望

引用:
原帖由 迪亞高哥斯拉 於 2019-11-26 12:51 PM 發表

有冇實質見過?
講者,有冇證據佢地做左?
同埋建制都有42%支持
證明都唔少上年紀嘅人排隊投左票
你唔使再出帖挑釁藍絲了,冇意思的,你應該出多啲歌頌港獨之母既帖,所謂既泛民大勝,足夠你哋J出血來。

引用:
原帖由 東涌水友 於 2019-11-26 01:08 PM 發表

你唔使再出帖挑釁藍絲了,冇意思的,你應該出多啲歌頌港獨之母既帖,所謂既泛民大勝,足夠你哋J出血來。
忠言逆耳

引用:
原帖由 東涌水友 於 2019-11-26 12:31 PM 發表

奇怪,點解有人繼續排隊只影響上年紀既人?咁其他人呢?佢地又點解會咁堅持投下佢哋自己一票去表達意見?

好心d大陸人輸咗就反省下啦

藍絲面皮厚

引用:
原帖由 東涌水友 於 2019-11-26 01:08 PM 發表

最中意見到建制柒,上次等埋發叔,今次見到「止暴製亂」。笑死我

未點票已經很可能出術。
點票肯定出了術。
選舉先是給暴徒和後來是支持者選舉職員摧毀。

暴力事件發生在選民登記完結7月前。
所以必需重新讓市民有充分選民登記渠道。
再行投票。因為暴力事件對香港影響深遠。特殊情況下還設7月作期限嚴重影響市民權利。

男屍係咁

引用:
原帖由 新殲 於 2019-11-27 01:23 PM 發表
未點票已經很可能出術。
點票肯定出了術。
選舉先是給暴徒和後來是支持者選舉職員摧毀。

暴力事件發生在選民登記完結7月前。
所以必需重新讓市民有充分選民登記渠道。
再行投票。因為暴力事件對香港影響深遠。特殊情況下還設7月作期限嚴重影響市民權利。 ...
不如改係大陸投票啦,建制要有十億票都有,笑死

不得了

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]