列印

[其 他 討 論] 點解建制會輸到出血?

點解建制會輸到出血? E-mail 此主題給朋友

日日聽到人鬧暴力,日日鬧黑衣人,點解會輸到底褲都冇?咁不如建制包括林鄭都警察集體辭職啦,輸到咁仲有面?

熱賣及精選
好簡單一個道理
今次選舉 有幾多非泛民既參選者出黎拉票
唔理政治既人 真係識鬼你咩黨係咩派
以為成日拉票既人非泛民 講句譴責暴力 d人就覺得佢唔係泛民

見利開眼 見害失明 法治香港 律師無敵
民主霸權 市民難敵 記協女士 可恥公敵
公民賣港 不餘遺力 只要民主 不要民生
香港未日 指日可見

回覆 引用 TOP

恭喜泛民大勝, 冇民主冇自由不攻自破

每縫止暴制亂氣場大時!建制總出個温和派内奸,助人打己!如理大-戰氣勢如虹就特爆曾鈺成出來!連我也不想投建制!

回覆 引用 TOP

睇小啲大陸有毒文章,唔好做大陸井蛙,睇多啲蘋果日報就知道外面世界發生咩事㗎

慢慢分析投票得來的數據,年齡層,第一屆投票或曾經投票,邊一個區份等等,
最多一星期內要分析得好,
之後就要安排下一步要點做...🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤共 於 2019-11-25 11:44 AM 發表
睇小啲大陸有毒文章,唔好做大陸井蛙,睇多啲蘋果日報就知道外面世界發生咩事㗎
蘋果新聞全都假

有今日既結果咪多得班香港警察執法唔專業搞到天怒人怨。
亂Q打人、亂Q開槍、亂Q放催淚彈,邊個市民無受害?Presscon做錯事死口否認乜都話自己啱唒當市民係白癡。你班警察做事專業少少似番個正常人唔好令市民咁憎你都唔會有此選舉結果。

再睇下警察如何與民為敵吧:
https://www.facebook.com/1614057 ... 55?vh=e&sfns=mo

獻世派做得太多奶共賣港陰質野,係時報應

引用:
原帖由 stonehimnow 於 2019-11-25 06:02 PM 發表
有今日既結果咪多得班香港警察執法唔專業搞到天怒人怨。
亂Q打人、亂Q開槍、亂Q放催淚彈,邊個市民無受害?Presscon做錯事死口否認乜都話自己啱唒當市民係白癡。你班警察做事專業少少似番個正常人唔好令市民咁憎你都唔會有此選舉結果。

再睇下警察如何與民為敵吧:
https://www.facebook.com/161405747622979/posts/797557590674455?vh ...

回覆 引用 TOP

殺人放火金腰帶,修僑補路冇屍骸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Newnew216 於 2019-11-25 06:10 PM 發表
獻世派做得太多奶共賣港陰質野,係時報應
報應,犯法要坐監,陸續希嚟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rrt202 於 2019-11-25 02:52 PM 發表

蘋果新聞全都假
係囉!今次區選結果都係假!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤冇士 於 2019-11-25 02:57 AM 發表
日日聽到人鬧暴力,日日鬧黑衣人,點解會輸到底褲都冇?咁不如建制包括林鄭都警察集體辭職啦,輸到咁仲有面?
弱智嘅人佔多數,可以點?

引用:
原帖由 寒冬巨大的牛 於 2019-11-25 07:43 PM 發表

弱智嘅人佔多數,可以點?
真係要諗移民,而家中國發展咁好,香港真係好落后

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]