• 瀏覽: 10,211
  • 回覆: 77
+2
因為有500萬人繼續自私囉

引用:
原帖由 赤冇士 於 2019-11-25 02:57 AM 發表
日日聽到人鬧暴力,日日鬧黑衣人,點解會輸到底褲都冇?咁不如建制包括林鄭都警察集體辭職啦,輸到咁仲有面?
出成幾十萬個月,賴死吾走啦!

其實睇得票率:
泛民:57%
建制:42%
睇你點定義呢15%喇。

因為假票多

引用:
原帖由 寒冬巨大的牛 於 2019-11-25 07:43 PM 發表

弱智嘅人佔多數,可以點?
個個係華文華武,要選舉
吳通你話華文華武就不應有選舉,
講出來就首先比班華文華武搞掂在先

引用:
原帖由 赤冇士 於 2019-11-25 02:57 AM 發表
日日聽到人鬧暴力,日日鬧黑衣人,點解會輸到底褲都冇?咁不如建制包括林鄭都警察集體辭職啦,輸到咁仲有面?
因為今年選民登記截止日期係7月2號,暴力事件同3罷係8月後先發生,好多驚醒既反暴力沉默人想表達自己意願時己經太遲。睇埋出年立法會選舉主菜先下定論都未遲

引用:
原帖由 rrt202 於 2019-11-25 02:52 PM 發表

蘋果新聞全都假
大陸幾乎樣樣野都是假。點解你覺得佢d新聞係真呢?

藍人唔夠團結,好多裝修佬,地盤佬都不願出嚟做選民投票

引用:
原帖由 chi03003 於 2019-11-26 12:59 AM 發表

大陸幾乎樣樣野都是假。點解你覺得佢d新聞係真呢?
大陸新聞全都真,你比香港假資訊屈大陸洗左腦,大陸新聞你應親身去看

引用:
原帖由 rrt202 於 2019-11-26 07:33 AM 發表

大陸新聞全都真,你比香港假資訊屈大陸洗左腦,大陸新聞你應親身去看
大陸奶粉是假的

引用:
原帖由 rrt202 於 2019-11-26 07:33 AM 發表

一個資訊封鎖。上網都要翻牆的國度。你同我講佢啲新聞是真的?

暴徒就係暴徒,淨係識搞事,仲識滴麥?

引用:
原帖由 chi03003 於 2019-11-26 10:36 AM 發表

一個資訊封鎖。上網都要翻牆的國度。你同我講佢啲新聞是真的?
資訊不過慮,假資訊充斥社會,天下就會大亂,你不禁Facebook,美國一樣可以封鎖中國帳號

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]