• 瀏覽: 3,090
  • 回覆: 53
+2
港大法律學院首席講師張達明今日出席一個電台節目時表示,理工大學校園範圍太大,目前難以評估仍留守在內的示威者人數,他個人認為可能仍有約30人。...

說得好,原來任何人,搬入理大住,只要冇掟汔油彈都沒有違法 !大家可以把理大當做家!🤣🤣🤣🤣🤣

新聞來源連結:

http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/1144712/即時-香港-修例風波-張達明-料約30人仍留守理大-勇武-已全離開

支持佢地留守!
千奇不要走!

呢三十人點會自認係勇武呀? 死話自己係記者救護咪得囉

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-11-24 03:33 PM 發表
港大法律學院首席講師張達明今日出席一個電台節目時表示,理工大學校園範圍太大,目前難以評估仍留守在內的示威者人數,他個人認為可能仍有約30人。...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20191124/share_2019112412521399438.jpg

說得好,原來任何人,搬入理大住,只要冇掟汔油彈都沒有違法 !大家 ...
佢點知勇武嘅全部離開?唔通佢知道哂佢哋係邊個?識得哂佢哋?

佢點知勇武已經全部離開?係咪點算左自己D手下,知道齊人?

為確保大學內無人形生物存在,請停水停電停電訊停鹹水兩週

引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2019-11-24 05:04 PM 發表
呢三十人點會自認係勇武呀? 死話自己係記者救護咪得囉
可能係三十個廚房佬

係唔係暗示可以入去拉人唔會有反抗?

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-11-24 03:33 PM 發表

說得好,原來任何人,搬入理大住,只要冇掟汔油彈都沒有違法 !大家 ...
露宿者的好消息,大家要多謝張達明先生!
術上好多適合建屋的材料,去到霸理大的地起間屋應該夠曬!

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2019-11-27 02:38 AM 發表
奇怪呢30個人~屋企冇人出黎搵既??台灣定內地人??
笑咗
大少奶佢地可能係你同鄉福建人~仲唔快D去救人?

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2019-11-27 02:41 AM 發表
新一哥)))))問消防借生命探測器~想知呢三十人系咩人~大6定台灣人...可能佢地收到特9個pok kai order吾出黎住~等機會較腳~
大少奶真搞笑~搞清楚係乜人先啦~話唔定係你地自己人到時咪 pok 曬 ka?

食屎勇武
最叻爬屎渠逃走逃避刑責
梗走哂啦 😁

呢條油仔不嬲妖言惑眾,佢點樣預料?憑乜估計可能? 你知佢地唔係勇武?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]