• 瀏覽: 85,625
  • 回覆: 802
  • 追帖: 5
+55
完全唔同樣

呢位眼中彈少女整過程已經柒L到一個點,佢所做一切已經自己幫差佬證實左唔關差人事

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-23 07:55 PM 發表
香港警方在8.11於多區驅散示威者,一名女義務急救員在尖沙嘴附近右眼中彈,右眼球中槍爆裂,極可能永久失去視力。美國《紐約時報》找到她本人拍照及訪問,其照片刊登在《紐時》頭版,這名中彈少女自稱為「K」,她表示「只有在一個極權、扭曲的社會,人們才會被迫以生命和鮮血保衞它」。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20191123/720pix/ ...
只有獨裁者先會將十多歲小童呃到街上要佢地送死

引用:
原帖由 墮皮香蕉人 於 2019-11-23 08:18 PM 發表
警方不是已取得醫學報告嗎?
為什麼還不拘捕此女子?
因為唔係警方傷佢,而係黑衣人傷佢,而佢唔告黑衣人,你又可點?

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-11-23 08:26 PM 發表
《紐時》會否搵popo做頭版?   
會搵NYPD做頭版,因為佢地亂槍殺citizens

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-23 08:26 PM 發表

我地睇吓李桂華條柒頭睇咗醫療報告後個柒樣:

傳媒在記者會上追問警方審視有關少女的醫療報告後,警方的調查進展如何,到底少女眼睛的傷害是否由布袋彈造成。而少女曾表示已去信警方,但不獲回覆,警方有什麼回應。李桂華表示,沒有接獲少女的聯絡,又稱其警司在8月12日已去信少女,他仍在等待女事主回覆。

李桂華表示,案情對少女非常重要,「砌圖砌得七七八八,爭最重要嘅部份」,如果取得少女 ...
受害者喎~

直接拎個臭閪出後屌啦!

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-11-23 08:33 PM 發表
香港黑警暴行榮登紐時頭版,舉世知名
做奴才要主子出面,洋奴即係洋奴

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-11-23 08:38 PM 發表

李桂華即是噏“悔”辱國旗果條柒頭高半級警屍
時伐革命都有面笑人,我地香港人d質素真係低左好多

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]