• 瀏覽: 1,589
  • 回覆: 21
特朗普又聲稱,若不是他要求習近平不要破壞貿易談判,香港早已變成「警察國家」,成千上萬的人已被殺死。

咁中國就夷平華盛頓DC啦.......

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/修例風波特朗普促習近平勿派兵到港-153804867.html

佢都唔了解香港人。。佢都唔了解香港人。只要殺死前十人。後面既絕對唔敢衝。。中共亦唔會追住後面既殺。。。香港人鬧事根本細路仔玩泥沙。。

引用:
原帖由 加藤雀雀 於 2019-11-23 12:07 AM 發表
特朗普又聲稱,若不是他要求習近平不要破壞貿易談判,香港早已變成「警察國家」,成千上萬的人已被殺死。

咁中國就夷平華盛頓DC啦.......

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/%E4%BF%AE%E4%BE%8B%E9%A2%A8%E6%B3%A2%E7%89%B9%E6%9C%97%E6%99%AE%E4%BF%83%E7%BF%92%E8%BF%91%E5% ...
美國佬叫人唔好派兵同話人變警察國家? 咁即係賊佬鬧人打劫一樣

By the way, 香港幾時變左國家架?

曱甴革命,根本唔駛勞煩中共。

時晨到,勇武曱甴會消滅和理非曱甴~

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-11-23 12:10 AM 發表
佢都唔了解香港人。。佢都唔了解香港人。只要殺死前十人。後面既絕對唔敢衝。。中共亦唔會追住後面既殺。。。香港人鬧事根本細路仔玩泥沙。。
佢係唔須要了解香港人。
佢提香港,係班友搞人權法案擺左佢上枱,就簽或唔簽,睇佢表演。

不過華春瑩都唔知點回個傻佬好
只能深表慰問吧

香港地,一早香港地,一早大把兵,你睇下連果D朱扒港女都有10件8件

引用:
原帖由 19hkend 於 2019-11-23 12:15 AM 發表

佢係唔須要了解香港人。
佢提香港,係班友搞人權法案擺左佢上枱,就簽或唔簽,睇佢表演。

不過夏春瑩都唔知點回個傻佬好
只能深表慰問吧 ...
前幾年新疆玩也。系車站見人就砍。。哩類就真系要大開殺戒

香港曱甴屎渠都敢爬,你老美總統敢咩?

殺曱甴要用兵?
唔x係呀!
武警部隊已經足夠!

香港警察用棍同催淚彈成功150 vs 1000人,呢班垃圾邊夠膽來

等看老美暴亂黑人私白人就笑呵呵

香港有警察已經足應付班人渣暴民學棍烏蠅曱甴了... 平爺根本不會干預香港政府工作呢... 特柒普還是柒少一陣吧...

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-11-23 12:10 AM 發表
你這份天真是純天然...........!!

幫你解釋少少.......佩落西簽了字......眾議院及參議院都大比數通過......就等金毛簽名...!!
這簽名不簡單........誰簽誰當災........明顯是借刀殺人.....!!
金毛簽.......中國一定追殺他一生一世........加上貿易協議一定落空.......迫到金毛連任不成還引來仇家...!!
金毛不簽.....基本連任無望........希拉里真是殺千刀.......一直無放過金毛....!!

香港人死活金毛才不上心.........問題是金毛自己的死活問題...!!
金毛都看穿佩落西有心坑佢.......明顯比陷阱金毛踩.....!!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-11-23 12:23 AM 發表

你這份天真是純天然...........!!

幫你解釋少少.......佩落西簽了字......眾議院及參議院都大比數通過......就等金毛簽名...!!
這簽名不簡單........誰簽誰當災........明顯是借刀殺人.....!!
金毛簽.......中國一定追殺他一生一世........加上貿易協議一定落空.......迫到金毛連任不成還引來仇家. ...
我系話。佢話唔系佢禁住。香港死成千上萬人。。。。我話。一開槍殺死十人。後面無人敢衝。香港系少爺兵

勿派兵到港?國家解放軍一早到港22年!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]