• 瀏覽: 10,678
  • 回覆: 143
  • 追帖: 1
熱賣及精選
支持!政府部門同香港市民要團結向曱甴暴徒說不!香港市民加油!

回覆 引用 TOP

一直都唔理 , 壯大曱甴個膽,所以曱甴認為佢地係啱,不過我相信政府內部好多黃人。

回覆 引用 TOP

也不知是對還是錯,政府太遲清理和袖手旁觀的代價是引發市民爭拗及暴力的起點,721事件令黑衣有藉口搞大件事亦由此起。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-11-22 14:44 發表

John Lennon 唔會認同呢D歪曲真理、扭曲事實,只為文宣煽動仇恨,不斷編織謊言,去支撑黃黑畜嘅荒謬同暴力!!
D傑青邊識John Lennon, 佢地可能以為係美國總統

回覆 引用 TOP

發生咗好多流血事件

回覆 引用 TOP

做得好,支持!

維持社會安定繁榮!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-11-22 02:40 PM 發表

於反修例風波之始,市民以連儂隧道及連儂牆表達訴求。其中屢次發生衝突的大埔連儂隧道繼本月4日及5日,由警方、食環署、及路政署合作的大清洗行動後,政府跨部門今日(22日)9時許抵大埔連儂隧道進行清潔。至於荃灣連儂牆「太子站」亦遭清走。
https://cdn.hk01.com/media/images/3592455/org/c430511f629fecbecbc00ffe03c6a179.jpg  ...
清走假文宣,減少精神污染!

點擊數事關廣告收入,千其咪入毒果link

香港郊外大量荒廢農田,街市有大量空鋪。
把差的變得更壞, 損人不利己
激進派只會講大話 !

回覆 引用 TOP

一早就要啦, 烏煙瘴氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-11-22 02:45 PM 發表

遲來的清牆
遲清好過無清
條街乾淨番好多

唔想再睇埋D中二病被害妄想症

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 孤單的肥牛 於 2019-11-22 06:30 PM 發表

政府終於肯去清流膿牆
見到流膿牆都很討厭
D黄黑畜會利用中學生曱甴仔,去遊擊式不斷翻貼!

D黃黑師、黃黑社工、神棍、政棍會用不同謊言煽動仇恨,不同手段去慫恿D細路貼牆!!

香港宜家好需要大掃黃、大反黑!!

做得太遲,冇得加分

我要好多好多................錢

回覆 引用 TOP

黃曱甴食環處長劉利群終於剷得郁

引用:
原帖由 黑白的界線 於 2019-11-22 04:39 PM 發表

我讀得書小,請問佢寫「香港人??」
佢寫「香港人執丸」。
不過佢係半文盲,以為「丸」字有「企人」邊。
執咩丸呢?
有冇聽過理工有好多人有「低温症」?
其實唔係低温症,係被圍困太長時間,毒癮發作。
由此可見,好多曱甴係啪丸㗎,所以要執囉。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]